a tos chtel passata jo?Žluťasek píše:Tak to je pekna spotreba,jen me stale desi ze se neco vy..... a ja se z toho po....
Coupe 2.0
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
passata? z boru? mno ten bude dobre zajety, at uz je to jakykolivŽluťasek píše:Chci no tedna jednoho cekam,a je z Boru jelikoz pokud neprodam žluťaska tak na coupe mit nebudu tak ted koupim prasata a pokud do jaro prodam scoupo prodam i pasata B5 a bud koupim coupo nebo B6
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep píše:passata? z boru? mno ten bude dobre zajety, at uz je to jakykolivŽluťasek píše:Chci no tedna jednoho cekam,a je z Boru jelikoz pokud neprodam žluťaska tak na coupe mit nebudu tak ted koupim prasata a pokud do jaro prodam scoupo prodam i pasata B5 a bud koupim coupo nebo B6
co tim chtel basnik rici ja vim ze tam vsici jezdite jak pra.... hlavne naky modry coupo aby to nebylo jak jsi rikal ze tenkrat honily policiste po Decine cerveny scoupo jen s rozdilem ze ted po Boru a modry coupo
- black_sheep
- Moderátor
normalka.. a treba s tim jezdil starsi pan co si jeste nezvykl na CDcka nebo tam zadny radio nebylo a majitel setril..? vsecko je mozny.. )Míla001 píše:Je možný aby coupe z r.2003 mělo ve výbavě rádio na kazety a ne na cd.Připadá mi to divný.
I ❤ cars
Model 2002-2003 měl rádio na kazety(mechanika schovaná za čelním panelem ) a toto rádio mělo plné ovladání pro cd měnič, který je namontován na přání v kufru. Takto to mám na svém žluťáskovi a je to prý standard. Pokuď někdo chtěl ušetřit, tak si ten měnič nenechal prostě namontovat.
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Rádia nebyla standartní výbavou Každý si namontoval sám jaké chtěl nebo objednal v prodejně rádio a montáž.Takže majitel před tebou poslouchal kazety,tak si namontoval kazeťák.Já jsem si koupil a namontoval CD s MP3.Děkuji Hyundai,že tam nedává pevná rádia(třeba jako u mého souseda v Meganu-rádio pevné a zvlášť display,na kterém se ukazují stanice,ale i jiné hodnoty auta-rádio má s kazeťákem a jen smutně závidí,že já si můžu vybírat z tisíce rádií a on musí poslouchat šum kazet ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borek: vsechno jde, na Aukru si muze koupit original CD radio s pripojeim na display. Tcyni jsem poridil 206ku s kazetak bez displaye, display ted ukazuje dat, cas, teplotu a ma SONY na CD...vsechno jde, neni treba zavidet.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Míla001: no nevím proč sou mpš špatné a kvalita??? Co máš v autě za hifi komponenty, že seš schopen tak razantně porovnat kvalitu audio cd a mp3 Na sériových kroplátkách je rozdíl neznatelnej
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94