Tuning TUCSON
Moderátor: Moderátoři
Tuning TUCSON
napište co jste si na mazlíčkovi vylepšili...
- Reklama
můj příspěvek
vydržel jsem bez úprav až do chvíle, kdy kolega ze sousední firmy si kopuli také Tucsona (pro zkušenostech s Lagunou, kterou měl 2 roky a po doskuzi se mnou to nevydržel... ) a přivezl si ho už ze salonu s doplňky.
Mám přední rám a nášlapy z nerezu (doporučuji firmu Ofroad Bureš - dodává to přímo Hyundai a má homologaci) a originál zadní spiler. V Hyundai zřejmě zapomněli na ukazatel vnější teploty - koupil jsem si takový, co přesně sedne do schránky pod rádiem (stejně jsem ji nepoužíval). Jinak zatím nic. Rád bych udělal chiptuning, ale to si ještě nechám projít hlavou. Ani mě tak neláká zvýšení výkonu jako zvýšení krouťáku
Mám přední rám a nášlapy z nerezu (doporučuji firmu Ofroad Bureš - dodává to přímo Hyundai a má homologaci) a originál zadní spiler. V Hyundai zřejmě zapomněli na ukazatel vnější teploty - koupil jsem si takový, co přesně sedne do schránky pod rádiem (stejně jsem ji nepoužíval). Jinak zatím nic. Rád bych udělal chiptuning, ale to si ještě nechám projít hlavou. Ani mě tak neláká zvýšení výkonu jako zvýšení krouťáku
- bernard.kratochvil
- *
- bernard.kratochvil
- *
rádio originál
Korejci nevyužívají systém RDS, tudíž dříve chodili vozy s originálním autorádiem a nyní tam dávají převážně Sony, nebo Blaupunkt. Vím, že tady jsou rádia Hyundai v prodeji i RDS, ale podle mě je to nějakej šmejd.
ulipik Hyundai Accent 1,3 00
Myslím si to samé. Ty rádia Hyundai co se tu dnes prodávají jsou vidět i pod jinými jmény. Je docela ostuda, že tomu propůjčili své jméno. Originální rádia Hyundai, které se kdysi dávali, byli jiný kvality. To byly dost kvalitní radia. Ale RDS fakt neměli a nebyli ani vzhledově a funkcema nic moc. Byli to kvalitní ale jednoduchá radia. A to už dnes nefrčí
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- bernard.kratochvil
- *
H4 plněné xenonem
no samozřejmě že t není jako xenonová výbojka. Podvod to není, spíš reklamní trik. On totiž xenon normálně patří mezi halogenidy.
Tucson 2l, benzin