Hyundai Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A až ti přijde,tak budeš překvapený,že tam nemáš takovou výbavu jako my.Tringi píše:6 měsíců a 11 dníRasty píše:Tringi: ty ho ještě nemáš Ty jo vždyť to už je aspoň 4 měsíce co ho máš objednané Bože to je běs
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, překvapený ani ne, spíš zklamaný ...ale zase tolik ne ...přece jen je to auto pro individualisty a pro všechny jeho přednosti se drobné nedostatky odpouštíBorek píše:A až ti přijde,tak budeš překvapený,že tam nemáš takovou výbavu jako my.Tringi píše:6 měsíců a 11 dníRasty píše:Tringi: ty ho ještě nemáš Ty jo vždyť to už je aspoň 4 měsíce co ho máš objednané Bože to je běs
Borek
Málo jich jezdí u nás(což je dobře )-ale jinde se jich už prodalo 230000 ks a to snad není málo. Coupe a Tiburon jsou stejná auta-u nás se prodávají pod názvem Coupe,jinde Tiburon.Dovoz poznáš většinou z dálky-jiná 16 kola,man.klima,motory 1,6l atd.U nás se prodávají pouze v max.výbavě-17 kola,automat.klima a nejmenší je 2,0l motor. Většina lidí čučí,co Hyundai umí udělat a ani netuší,že takové auto je u nás v prodeji.Reklama H. je úzce zaměřena na běžné spotřební modely,kterých se prodávají kvanta=Getz,Accent,Santa Fe,Tucson,i30.O dalších modelech ani spousta lidí neslyšela-nejen Coupe,ale i Matrix,Trajet..I na reklamu se Sonatou lze narazit pouze vzácně. Výhoda je,že máš auto,v kterém nejezdí všichni sousedé v ulici.A že Tiburona nikdo nepřehlédne,to si buď jistý.Zaparkuješ u benzinky a než zaplatíš,máš vždy u auta 2-3 čumili od ostatních stojanů .To stejné,když zaparkuješ u obchoďáku,na náměstí....A všichni jsou překvapeni,že tak krásné auto je korejský Hyundai a ne z namyšlené Evropy.
Mám teď stejné zážitky z Belgie a Francie- skoro kdekoliv si lidé to auto prohlíželi- protože ani tam není vůbec známé! A to vedle stály podstatně dražší a renomovanější sportovní vozy, ale ty jsou , poněkud, okoukané. Bylo to pro mne milé překvapení. a myslím, že ještě více je asi překvapila espézetka v kombinaci s výrobcem vozu
Málo jich jezdí u nás(což je dobře )-ale jinde se jich už prodalo 230000 ks a to snad není málo. Coupe a Tiburon jsou stejná auta-u nás se prodávají pod názvem Coupe,jinde Tiburon.Dovoz poznáš většinou z dálky-jiná 16 kola,man.klima,motory 1,6l atd.U nás se prodávají pouze v max.výbavě-17 kola,automat.klima a nejmenší je 2,0l motor. Většina lidí čučí,co Hyundai umí udělat a ani netuší,že takové auto je u nás v prodeji.Reklama H. je úzce zaměřena na běžné spotřební modely,kterých se prodávají kvanta=Getz,Accent,Santa Fe,Tucson,i30.O dalších modelech ani spousta lidí neslyšela-nejen Coupe,ale i Matrix,Trajet..I na reklamu se Sonatou lze narazit pouze vzácně. Výhoda je,že máš auto,v kterém nejezdí všichni sousedé v ulici.A že Tiburona nikdo nepřehlédne,to si buď jistý.Zaparkuješ u benzinky a než zaplatíš,máš vždy u auta 2-3 čumili od ostatních stojanů .To stejné,když zaparkuješ u obchoďáku,na náměstí....A všichni jsou překvapeni,že tak krásné auto je korejský Hyundai a ne z namyšlené Evropy.
Mám teď stejné zážitky z Belgie a Francie- skoro kdekoliv si lidé to auto prohlíželi- protože ani tam není vůbec známé! A to vedle stály podstatně dražší a renomovanější sportovní vozy, ale ty jsou , poněkud, okoukané. Bylo to pro mne milé překvapení. a myslím, že ještě více je asi překvapila espézetka v kombinaci s výrobcem vozu
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Airfan-mám stejně příjemné zkušenosti z Itálie.Kluci italští milují sporťáky a hlavně v červené barvě. Překvapivě tam jezdí dost Coupe 1.gen.,ale 2.gen.jsem tam potkal pouze jednou-stříbrnou.Zvláště u čerpaček s obsluhou si chtěli auto prohlédnout a nestyděli se i lehnout pod auto,aby viděli,že to má dva opravdové výfuky a ne falešné tunerské. I za volantem se jim moc líbilo. Děti mě tam vždy nutí často tankovat,protože z toho mají zážitek. Italové se nebojí zeptat i když vidí cizí auto a je to vždy divadlo(vše prožívají s neskrývaným temperamentem ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
neco podbnyho sem zazil taky v italii kdyz u H servisu sem zadal filter oleje tak se mechanici jeli venku podivat nechteli mi verit ze je tam diesel ze prii se to nikdy nekelalo a koukali pod hauptnu asi pul hodky a pak zkonstatovali ze oni filter nezezenou sem ho pak nasel u peugeotu a ti zas cumely ze proc mam motor 309 v lantre a pritom ta ma lantra je dovezena z italie ale tam asi taky nebyla vyrobena takze mam lantru svetobeznika kdo vi jakej blb se na ni vozil a kdeBorek píše:Airfan-mám stejně příjemné zkušenosti z Itálie.Kluci italští milují sporťáky a hlavně v červené barvě. Překvapivě tam jezdí dost Coupe 1.gen.,ale 2.gen.jsem tam potkal pouze jednou-stříbrnou.Zvláště u čerpaček s obsluhou si chtěli auto prohlédnout a nestyděli se i lehnout pod auto,aby viděli,že to má dva opravdové výfuky a ne falešné tunerské. I za volantem se jim moc líbilo. Děti mě tam vždy nutí často tankovat,protože z toho mají zážitek. Italové se nebojí zeptat i když vidí cizí auto a je to vždy divadlo(vše prožívají s neskrývaným temperamentem ).