Zámek u dveří
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Zámek u dveří
Začaly ty za***** mrazy a asi me zamrzl zamek u dveri u ridice .. na silu to otevrit nejde .. vsechny mozny zpusoby otevreni dveri fungujou naprazdno a klickem jde otocit jen z části, stejne tak nejde ten plasovej zobacek na ovladani dveri vysunout uplne ... guma primrzla neni .. v aute uz sem mel vetsi hic jak na Sahare a proste je to v prdeli To samy se me stalo u dveri u spolujezdce akorat tam jak sem zatopil tak to pak fungovalo zase normalne ... tag to nechapu .. musel se tam nejak seknout ten zobacek od zamku a porad premejslim nad tim jak se k nemu dostat, kdyz sou dvere zavreny .. Na benzince docela prdel jak vystupuju pres spolujezde Nenapada nekoho nejaky reseni, nez pojedu na servis utracet penize?
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 1996 se už semnou rozloučil skonal roku 2009 na vrakovišti..
Hyundai Elantra 2.0 crdi 2004 mi slouží teď ) 7,2l/100km .. nešetřím ho
- Reklama
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
tohle se mně stává pořád a nejlepší opravář je WD40 musíš zastrčit stříkací tyčinku co nejhloběji a stříknout...zní to trochu blbě,ale funguje..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No s tím WD40 nevím nevím. Mě se to na staré Sonatě stává taky a čím víc mažu, tím víc zamrzá, ale za zkoušku Skel nic nedá.
Jinak jestli nepomohlo výrazné topení a pokud nepomůže nějaký čas v garáži (pokud máš možnost) nezbývá než servis.
Taky se mi to stalo - motorek zamrzne/zarezne uvniř a nehneš s ním ani heverem. Jinak ještě zkus skrz otevřené zadní dveře ručně táhnout za vnitřní kolíček (pořádně zabejči) a zároveň zkus vnější kliku. Když mi to zamrzne obvykle to tak dělám, stačí aby se kolíček pohnul nahoru jen trochu a už lze otevřít (ale musím za něj neustále táhnout).
Jinak jestli nepomohlo výrazné topení a pokud nepomůže nějaký čas v garáži (pokud máš možnost) nezbývá než servis.
Taky se mi to stalo - motorek zamrzne/zarezne uvniř a nehneš s ním ani heverem. Jinak ještě zkus skrz otevřené zadní dveře ručně táhnout za vnitřní kolíček (pořádně zabejči) a zároveň zkus vnější kliku. Když mi to zamrzne obvykle to tak dělám, stačí aby se kolíček pohnul nahoru jen trochu a už lze otevřít (ale musím za něj neustále táhnout).
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
tak nakonec to byla praskla pruzinka v zamku .. tagze nezbyvalo nez vymenit zamek ... no a ted uz je zase vse ok .. technik mi nechtel prozradit jak to otevrel .. jak maly decka ti technici
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 1996 se už semnou rozloučil skonal roku 2009 na vrakovišti..
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na můj příspěvek. Je to sice popsáno zevrubně a jedná se jen o uhnilou pružinku u zámku, ale podle toho návodu jsem dveře otevřel a pružinku u zámku vyměnil. Jen pro informaci. Pasovala tam pružinka ze starého dozického zámku, takže nulové náklady na opravu.skel píše:tak nakonec to byla praskla pruzinka v zamku .. tagze nezbyvalo nez vymenit zamek ... no a ted uz je zase vse ok .. technik mi nechtel prozradit jak to otevrel .. jak maly decka ti technici
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... ght=#58843
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY: