Jaká je vlastně maximálka ???
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
tak som to skušal aj ja na tej troječke kolko mi to vytiahne a teda neviem ci mi to ukazuje viac ako pri 7000 otackach som mi ukazovalo neco cez 120 asik tak 123, ale myslel som ze mi skonci motor, tak hucal ako naposledy, trochu ma to zaskocilo, inac je normalne ze mi chladi len jeden ventilator?? lebo druhy sa ani nepohol. či ten sa zapina až ked je velmi horuci motor?
H Getz 1.4
aha no lebo to som nevedel, dik..MartasZ píše:Druhej by měl bejt na klimu
a nevedel by mi tu niekto povedat preco to tak huci? ved to som myslel ze ohluchnem pri 6000 - 7000 otackach to auto islo ale tvarilo sa ze posledny krat, strasne to hucalo, a ked som to drzal cez 7000 trosku tak som len citil take skubnutie ako ze spomaluje, ale ked som preradil tak zas tahal.. moze byt ze mam zaneseny motor alebo nieco take ked to tak huci??
H Getz 1.4
co treba omezovač??zombyk píše:aha no lebo to som nevedel, dik..MartasZ píše:Druhej by měl bejt na klimu
a nevedel by mi tu niekto povedat preco to tak huci? ved to som myslel ze ohluchnem pri 6000 - 7000 otackach to auto islo ale tvarilo sa ze posledny krat, strasne to hucalo, a ked som to drzal cez 7000 trosku tak som len citil take skubnutie ako ze spomaluje, ale ked som preradil tak zas tahal.. moze byt ze mam zaneseny motor alebo nieco take ked to tak huci??
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
no tak dnes som otvoril kapotu a hladal som pricinu preco to tak huci, prve co ma napadlo skontrolovat olej, a hned som zistil ze som nasuchu, uplne suchy motor mozem byt rad ze sa mi nezadrhol, a najvecsia sranda je na tom to ze pred necelim rokom bolo auto v oprave autorizovany servis hyundai, a okrem toho ze mi zabudli vtedy pozatahovat polovicku srubiek a musel som to robit ja a ze mi ukradli spojler(co som zistil neskor a dokazat sa im to uz nedalo) som im doniesol 4l oleja aby mi vymenili, a tak asik si olej nechali a iba to odflakli, momentalne som tan nas*** ze by som ich pozabijal, taze asik ta moja spotreba a hluk motora bolo spôsobene nedostatkom oleja..
H Getz 1.4
no ja som pozeral este teraz tak zbezne motor či nahodou niekde netecie, a vyzera to tak ze ano, pušta mi jedno tesnenie taže musim vymenit doliat a bude to ok,MartasZ píše:Kámo.. jestli jezdíš rok a nebojíš se to vytáčet, tak se taky neboj větší spotřeby oleje Hyundai motory si rádi něco spápnou ve vysokejch otáčkách a proto je potřeba kontrolovat častějc, než jednou za rok
Já na Coupe na 15 tisíc km dolil zhruba 3 litry A ty km sem najel přesně za 9 měsíců
H Getz 1.4
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká je vlastně maximálka ???
Tak při cestě ze srazu sem pokořil 220kmh ještě by to podle mě šlo o dost víc, ale chybělo místo a odvaha PS: mám 16ky kola a měřil mi to tachometr
Naposledy upravil(a) zaludnikrs dne 06 zář 2009, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Jiřa
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě šla nejvíc 1.8 na 14"kolech tachometrovejch 190...pak už končila rovná silnice....
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
já s Lantrou J2 1.8 zatím nejvíc 185 na 5tku asi 5200-5500ot/min pak přišla zatáčka a hvízdání pneu
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
j2 1,8 199km/h podle gps na dalnici v nemecku
Renault Laguna 2,0 8v hatchback rv95 digiklima, palubni pc, vyhrivane predni okno atd...
Lantra J2 96 1,8 sedan - prodana
Lantra J2 96 1,8 sedan - prodana