Odpory svickovych kabelu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže u káblov mi to je jasné, ale ešte jednu otázku: ako zistím v garáži, či mi neprebíja sviečka, či je ok ak to nepoznám pri chode motora ? Lebo raz mi v servise dali novú sviečku, že bola zlá a ja sem o tem ani nevedel...
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak je zlá svíčka,tak by to mělo jet jenom na tři válce.Anebo Ti cuká motor.A když chceš poznat,jaká je,musíš ji vymontovat.Źe je špatná,většinou to vizuálně poznáš.kopir píše:Takže u káblov mi to je jasné, ale ešte jednu otázku: ako zistím v garáži, či mi neprebíja sviečka, či je ok ak to nepoznám pri chode motora ? Lebo raz mi v servise dali novú sviečku, že bola zlá a ja sem o tem ani nevedel...
Jak to dopadlo
Dekuji vam vsem za odpovedi,
dopadlo to tak, ze jsem objednal nove zapalovaci kabely u Tesly Blatna a rovnez promeril to same co pred tim, takze uvedu malou tabulku(cilo kabelu, mnou namereny odpor u starych kabelu, odpor co udava Hyundai ze ma byt, odpor co maji nove kabely od Tesly):
K1 - 3,18 - 15,3 - 15,7
K2 - 6,5 - 12,4 - 12,5
K3 - 1,99 - 10,7 - 10,34
K4 - 5,38 - 8,8 - 8,91
Jak jde videt z tabulky, nove kabely od Tesly Blatna jsou velmi blizko hodnotam co udava Hyundai. Takze predpokladam, ze ty stare kabely uz byly asi hodne stare.
dopadlo to tak, ze jsem objednal nove zapalovaci kabely u Tesly Blatna a rovnez promeril to same co pred tim, takze uvedu malou tabulku(cilo kabelu, mnou namereny odpor u starych kabelu, odpor co udava Hyundai ze ma byt, odpor co maji nove kabely od Tesly):
K1 - 3,18 - 15,3 - 15,7
K2 - 6,5 - 12,4 - 12,5
K3 - 1,99 - 10,7 - 10,34
K4 - 5,38 - 8,8 - 8,91
Jak jde videt z tabulky, nove kabely od Tesly Blatna jsou velmi blizko hodnotam co udava Hyundai. Takze predpokladam, ze ty stare kabely uz byly asi hodne stare.