scoupeckari pozor - spousty materialu, fotek atp z koreje!

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep

scoupeckari pozor - spousty materialu, fotek atp z koreje!

Příspěvek od black_sheep »

zdravicko, musim se vam pochlubit.. :) prave jsem se zaregistroval na www.s-coupe.com a dostal se do clensky sekce, diky pomoci jednoho americkyho kamarada co umi korejsky :) je tam milion fotek scoupecek, videa, testy, tuning, navody, uplne vsecko... Fotky jsou fakt uzasny, zatim cekam na opravneni od admina, v prubehu tejdne to nasosam a hodim na moje stranky. teste se!

btw. hodne sem alespon kazdej co ma scoupe nakej kontakt na vas mimo forum, dam vam na nej vedet az bude ten scoupe sraz na jare!

8)
Reklama

black_sheep

zdarec, no koukam ze vas tu je se scoupatkama hodne...

musim cekat do 21.tyho nez ze me snad udelaj pravomocnyho clena jejich klubu, pac delaj naky zasedani a vybiraj koho vemou a koho ne :) sehnal jsem si prekladac a reknu vam ze ty korejci jsou vubec takova hodne jina mentalita.. :)

poslali mi alepson zatim par fotek mailem, tak ty nejzajimavejsi sem hodim.. je tam zaznam z brzdy, patri k tem obrazkum toho turbomotoru, je to origo 1.5T s 240konma!!

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

bude toho vic casem... tak co tomu rikate? :)
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Dost dobrý :shock: ,Budu se těšit jak malý dítě! :!: :D
To je přesně vončo co nám tu chybělo,pro nás Scoupíčkáře!!! 8)
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

Heh....trosku mala raketa uz.... :shock: :twisted:
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
black_sheep

hosi az uvidite vsecky ty fotky a videa co tam ty korejci blaznivy maj.. tak se tam budete chtit odstehovat :) akorat tam asi nemaj cesky pivo a dlouhonohy blondynky :)
black_sheep

cekal jsem na ty prava a uz me to prestalo bavit tak jsem se dneska pokusil to obejit a povedlo se.. je to pracny ale stahuju jak vzteklej, zejtra udelam galerii a hodim to na web, maj tam toho mraky, odhadem 1600 fotek, proste neco jako u nas favorit, je jich tam mraky :!: :!: :twisted: 8)
black_sheep

takze slibovany se stalo skutecnosti! :wink:

stahnul jsem par fotek (10MB) a nahral je na http://www.scoupe.wz.cz/scoupe.zip

jsou tam vybrany fotky z koreje, nektery jsou fakt moc pekny, tak stahujte a komentujte! :lol: bude toho casem vic..
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

hura! tak mi korejci grantovali pristup a pujdu stahnout i ty fotky se kterejma se mi nechtelo stahovat! mam nyni pristup i k videjim! je tam toho jeste mraky.. :wink:

bud to udelam dneska, nebo pristi tejden az budu na kolejcich a pofrcim mi net lip ;) kdybyste nekdo chtel pomoct se stahovanim tak piste na SZ ;)
black_sheep

Anonymous píše:hura! tak mi korejci grantovali pristup a pujdu stahnout i ty fotky se kterejma se mi nechtelo stahovat! mam nyni pristup i k videjim! je tam toho jeste mraky.. :wink:

bud to udelam dneska, nebo pristi tejden az budu na kolejcich a pofrcim mi net lip ;) kdybyste nekdo chtel pomoct se stahovanim tak piste na SZ ;)
kua co je to za zradu? :) vono me to odhlasilo a to mam nastaveno automatish uz asi pul roku :P
Jay

to blacksheep

Příspěvek od Jay »

Zdar chlape.
Taky mám scoupe z roku 94.Pohoda autíčko,malá spotřeba,téměř neporuchové,ale až moc malinkaté-ještě,že nejsu vzrostlé postavy.

Chtěl bych se tě zeptat,kdy doděláš ty svoje stránky.Zatím vypadají dost dobře a nějaké takové stránky s scoupátkama na netu chybí.Ty fotky z korejských stránek jsou skvělé .Jde vidět,že i z takového pidi auta,jde udělat docela pohledný stroj.

Držím palce,čao Jay
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“