nojo mas recht, tak toho jsem si snad za cely leta nevsiml tak jo, dobre's to udelalTringi píše:Dík Nemohl, a psal jsem pročblack_sheep píše: tos mohl rovnou prebarvit pozadi na to pozadi prispevku, a bylo by vymalovano
Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je luxus co se všechno ještě nedovím. Dneska jsem to vyzkoušel a opravdu se ten venkovní přívod uzavírá sám podle "nálady" A nejspíš to funguje, protože jsem za celou jízdu žádný smrad nezaznamenalBorek píše:Na ovládání klimatizace,značí tlačítko A v kroužku-spínač systému řízení kvality vzduchu.Vynikající a 100% funkční systém Zkus zapnout tohoto "čichače" před tunelem,na křižovatce nebo i za smraďochy s TDI .Funguje naprosto spolehlivě-čímž myslím tak,že klima bere vzduch z venku,jakmile zjistí smrad z naftových kamen nebo vůni spáleného benzínu ,tak automaticky uzavře venkovní přívod vzduchu a přejde-honí vzduch pouze uvnitř auta.Po zjištění čuchače,že je vzduch venku čistý,otevře opět přívod vzduchu z venku.
Jestli máš aut.klimu,tak tlač.A/C je spínač klimatizace,ale zapíná se i sama,automaticky,třeba při odmlžení předních oken...... A tímhle tlač.si ji můžeš sám zap.a vyp.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo,co udělali s tlačítkem vypínání TCS-vlevo od volantu.Mezi nastavováním výšky světel a regulací osvětlení přístrojů.K čemu ho teď využili,když už tam TCS není?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tlačítko tam není, jen záslepka. Ale ta určitě půjde nahradit plnohodnotným tlačítkem s nějakou jinou funkcí. Uvažoval jsem třeba o podsvíceníBorek píše:Mě by zajímalo,co udělali s tlačítkem vypínání TCS-vlevo od volantu.Mezi nastavováním výšky světel a regulací osvětlení přístrojů.K čemu ho teď využili,když už tam TCS není?
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jen mě napadlo,k čemu teď to tlač.používají.Vyřešeno .Myslel jsem vzhledem k tomu,že je střed palubky,kolem rádia jiný,že místo toho vypínače TCS,přesunuli jinou funkci(výstr.blinkry....).Udělali rychlé řešení záslepkou.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně musím říct, že mi kontrola trakce chybí. Člověk na to trošku šlápne (což jsem u Favorita musel) nebo trošku rychleji pustí spojku (kterou jsem měl u Fáčka mnohem citlivější) a hned se to, hlavně teď na mokru, trhá a protáčí.
V každém případě jsem už porušil skoro všechna přikázání pro prvních 2000km ...všechny kromě tažení přívěsu (a to možná jen díky tomu, že tam nemám tažné zařízení )
V každém případě jsem už porušil skoro všechna přikázání pro prvních 2000km ...všechny kromě tažení přívěsu (a to možná jen díky tomu, že tam nemám tažné zařízení )
tak tak, jak pise Borek...jsem rad, ze tuhle funkci mam taky....kdyz jedu za starou karosou, tak si libuju.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zpět do svého tématu
Tak jsem konečně přezul na zimní, a musím říct že to je opravdu rozdíl. Auto sedí jako přilepené, doslova, tenhle pocit jsem na těch letních teď v té kose neměl. Goodyear UltraGrip 7, koupeno podle dobrých zkušeností dvou známých, snad se ta investice vyplatí.
Až na ty plecháče ...musím tam rychle dát nějaké hezké poklice než mě někdo uvidí
Autíčko taky dostalo k Vánocům zadní spoiler. Tenhle.
A teď už hurá na re-branding Hyundai Coupé Tuscani ...
Jo a tlačítko "detekce smradu" funguje skvěle
Tak jsem konečně přezul na zimní, a musím říct že to je opravdu rozdíl. Auto sedí jako přilepené, doslova, tenhle pocit jsem na těch letních teď v té kose neměl. Goodyear UltraGrip 7, koupeno podle dobrých zkušeností dvou známých, snad se ta investice vyplatí.
Až na ty plecháče ...musím tam rychle dát nějaké hezké poklice než mě někdo uvidí
Autíčko taky dostalo k Vánocům zadní spoiler. Tenhle.
A teď už hurá na re-branding Hyundai Coupé Tuscani ...
Jo a tlačítko "detekce smradu" funguje skvěle