Naklad...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Naklad...
Chci zkusit MIKRU - ty se těmahle doplňkama zabývaj taky. A dnes jsem dostal tip i na nymburskej VELCAR. Ty by měli umět udělat vaničku do kufru za menší peníz než stojí origoš za 2088,- peněz (a to se mě nechce cálovat).Felotron píše:Jak resite u Accenta ulozeni veci v kufru? Stve me, jak tam furt vescko lita / Ta original sitka se mi moc nezda... chtelo by to neco ala Octavia, ale nevim, kam bych to chytil. Nemate nekdo chytre reseni?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Já jsem se blbě vyjádřil-tip na druhovýrobu sítě do kufru je MIKRA. Upevnění u tvýho modelu neznám, ale mám ten dojem, že u mého modelu ´05 jsou tři oka na hraně kufru a předpokládám že něco podobného bude u zadního sicu (zatím jsem to nezkoukl tak detailně). Druhá firma, VELCAR, by měl být schopen vyrobit vanu z měkkého plastu nebo gumy či co to je, takže by věci v kufru při normální jízdě neměly jen tak zlehka klouzat po čalounění (pro to jsem se o tom zmínil).Felotron píše:Ja nechci vanu - ja chci nejakou sit pres cely dno - ze pod ni vrazim to, co zrovna vezu - jenze netusim, kam bych ji pridelal - a vrtat se mi rozhodne nechce...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
A tak to je jina!
Ja mam sedan rv: 12/1999 - to je jakoze to co se prodava do ted po faceliftu a tam jsou akorat ty hacky na tu orignal sit - to je takovy ten bes, co stoji 2000 a nic do toho nevleze... Kdyz treba mam v kufru retezy a k tomu nejakej naklad, tak je to naprd...
No u te mikry to vypada dobre, ale nevim, za co by mi tam ta sit na dne drzela - mam namysli tu co maji na obrazku v oktavce - v ni jsou hacky. Potrebuju vymyslet, jak to chytit...
Ja mam sedan rv: 12/1999 - to je jakoze to co se prodava do ted po faceliftu a tam jsou akorat ty hacky na tu orignal sit - to je takovy ten bes, co stoji 2000 a nic do toho nevleze... Kdyz treba mam v kufru retezy a k tomu nejakej naklad, tak je to naprd...
No u te mikry to vypada dobre, ale nevim, za co by mi tam ta sit na dne drzela - mam namysli tu co maji na obrazku v oktavce - v ni jsou hacky. Potrebuju vymyslet, jak to chytit...
Takže co se týče tý vany do kufru - origo stojí 2088,- peněz a vana s protiskluzovou úpravou od Velcaru vyjde na 715,- penízků, nevím, jestli v tom je DPH. I tak docela milá úspora ne?Hanz píše:Já jsem se blbě vyjádřil-tip na druhovýrobu sítě do kufru je MIKRA. Upevnění u tvýho modelu neznám, ale mám ten dojem, že u mého modelu ´05 jsou tři oka na hraně kufru a předpokládám že něco podobného bude u zadního sicu (zatím jsem to nezkoukl tak detailně). Druhá firma, VELCAR, by měl být schopen vyrobit vanu z měkkého plastu nebo gumy či co to je, takže by věci v kufru při normální jízdě neměly jen tak zlehka klouzat po čalounění (pro to jsem se o tom zmínil).Felotron píše:Ja nechci vanu - ja chci nejakou sit pres cely dno - ze pod ni vrazim to, co zrovna vezu - jenze netusim, kam bych ji pridelal - a vrtat se mi rozhodne nechce...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V