Zdravím vás všechny, konečně se mi vrátilo po dloooouhé době autíčko z opravy. Ale mám tu problém, mekánik sundal postranní plasty a někam neznámo kam ulil veškeré plastové spojky které to držely... Nemohl by mi někdo poradit nějaký web kde bych to mohl obědnat? Jsou tři druhy, do dveří, do plastů a spodní taková sponka.
edit: přidány obrázky toho co sháním
sPy-Ro (RA)
Scoupe a postranní plasty
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Scoupe a postranní plasty
Naposledy upravil(a) sPy-Ro dne 01 pro 2007, 18:55, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Já vím co myslíš, ale asi tě budu muset odkázat na oficiální dealery, protože fakt nevím, kde to koupit. Na VW a škodovky to maj všude, ale na hyundaje jsem hledal marně. Jestli někdo víte, kde to mají na hyundaje, tak budu jenom rád, protože už jich taky pár nemám....
Shotik: Myslí úchyty na tapecy. Takový ty zacvakávací čudlíky, který se tak hrozně rády lámou, když sundáváš třeba tapec ze dvěří......
Shotik: Myslí úchyty na tapecy. Takový ty zacvakávací čudlíky, který se tak hrozně rády lámou, když sundáváš třeba tapec ze dvěří......
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Ted jsem se byl podivat v aute a nasel jsem tam 2 dilky, az se mi podari sehnat nejakou kartu nahraju sem obrazek.Joker píše:Já vím co myslíš, ale asi tě budu muset odkázat na oficiální dealery, protože fakt nevím, kde to koupit. Na VW a škodovky to maj všude, ale na hyundaje jsem hledal marně. Jestli někdo víte, kde to mají na hyundaje, tak budu jenom rád, protože už jich taky pár nemám....
-
- **
- Kontaktovat uživatele: