prostornost
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
prostornost
Chtel jsem se zeptat, jak je to s prostorností u Scoupe a Coupe, mě to starší přijde pohodlnější, mam sonatu,tak jsem zvyklej na prostor, Coupe jsem řídil a nemile mě překvapilo jak je to malé auto... nejni starší Scoupe vetší?
- Reklama
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to čéčé nevim,Coupe sem neridil,ale mam ted Scoupe a predtim sem jezdil Sonatou 96,max.vybava i s kuzi,a co se mi zda tak Scoupe ma daleko lepsi posez..proste ty sedacky jsou moc dobry zase v Sonate mista je 3 prd...proti Scoupe,ale i tak me tam prijde ze tam je vic mista aspon teda ve predu oproti napr.Felicii nebo tak neco...ve predu je to v poho Ty co sedi vzadu to uz je jejich problem...
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
no kdyz jsem se vezl a pak i ridil kamarada facko, tak tam bylo az nechutne moc prostoru, dvere tak akorat aby dovnitr neprselo, opravdu z toho nemam dobrej pocit kdyz kolem me nic neni.. teda zase v C-Maxu bylo taky mista na rozdavani ale to uz je zase jina pohadka.. Ve scoupe je vepredu prostoru habadej, v pricnym smeru to staci i mymu hodne "vytvarovanymu" tatovi, pred sebou taky mista na rozdavani, hlavne u spolujezdce. Horsi je to s vyskou a mistem pro nohy pod volantem (i max horni poloze), korejci jsou holt maly a navic je to sportacek no:) me to netizi, zrovna obr nejsem, ale kamaradi co maj dva metry by asi meli velikej problem no a zadni sedacky? pro dva docela pohodli, opet misto na hlavu - velikej problem, co dira to rana do strechy dobry leda pro deti nebo ne moc vzrostly zensky, ale vezl jsem tam par km po vesnicky silnicce i 6 stoparek + ridic (ja) a kamarad spolujezdec ale psst, to jsem o 4 lidi pretahnul pocet mist v TP
no a kdyz jsem se vezl v coupe jako spolujezdec tak mi to pripadalo bejt o dost lepsi, vezl jsem se ale jen jednou, takze si to pamatuju jen matne ale myslim ze krome mista nad hlavou vzadu to bylo hodne prostorny na svoji tridu.. posadil jsem se i za volant a problem s nohama se nedostavoval ani za mak.. teda myslim, uz je to rok a moje pamet je fakt miziva
no a kdyz jsem se vezl v coupe jako spolujezdec tak mi to pripadalo bejt o dost lepsi, vezl jsem se ale jen jednou, takze si to pamatuju jen matne ale myslim ze krome mista nad hlavou vzadu to bylo hodne prostorny na svoji tridu.. posadil jsem se i za volant a problem s nohama se nedostavoval ani za mak.. teda myslim, uz je to rok a moje pamet je fakt miziva
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové již jen vzhledem k tomu,že nové Coupé má větší rozvor než Koktávka,tak vpředu se doslova leží s nataženýma nohama,šířka je i pro tlusťochy(ty budou limitovat anat.sedadla)a když sednu do Fobie,tak si za volantem připadám jak sardinka .Vzadu je prostor dostačující(já tam vozím 2 děti a ty si nestěžují) a třeba ve srovnání s Hondou Prelude si troufám napsat prostorný.Limitující je prostor nad hlavou vzadu-tak do 180cm max.Vyšší už budou mít při každé projeté díře bouli. Ale sporťáky přeci o zadních sedadlech nejsou-Nisan 350 je nemá vůbec a vadí to někomu?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
tak tak.. cim placatejsi, tim lepciBorek píše:Tak pánové již jen vzhledem k tomu,že nové Coupé má větší rozvor než Koktávka,tak vpředu se doslova leží s nataženýma nohama,šířka je i pro tlusťochy(ty budou limitovat anat.sedadla)a když sednu do Fobie,tak si za volantem připadám jak sardinka .Vzadu je prostor dostačující(já tam vozím 2 děti a ty si nestěžují) a třeba ve srovnání s Hondou Prelude si troufám napsat prostorný.Limitující je prostor nad hlavou vzadu-tak do 180cm max.Vyšší už budou mít při každé projeté díře bouli. Ale sporťáky přeci o zadních sedadlech nejsou-Nisan 350 je nemá vůbec a vadí to někomu?