Jiskra si lita jak chce...
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jiskra si lita jak chce...
Cus, tak mam takovy podivny problem.
Mel jsem spatny kabely, byla popraskana izolace na konci, tak jsem koupil novy kabelaze a svicky.
Stary svicky byly trosku zanesene, ale pekne do hneda.
Dal jsem novy svicky a novy kabely, ale porad je to nejaky divny. koukal jsem pod kapotu ve tme a vidim, jak si sem tam nejaka ta jiskra skoci skrz gumovou izolace do hlavy, pritom to neskube, jen si to obcas prdne do vyfuku kdyz uberu plyn {z plne palby do 0}.
Jo ty kabely taky poradne smrdej kdyz pak zastavim tak to vane az do kokpitu.
Uz nevim cim to muze byt, tak prosim o radu... Pomoc
Mel jsem spatny kabely, byla popraskana izolace na konci, tak jsem koupil novy kabelaze a svicky.
Stary svicky byly trosku zanesene, ale pekne do hneda.
Dal jsem novy svicky a novy kabely, ale porad je to nejaky divny. koukal jsem pod kapotu ve tme a vidim, jak si sem tam nejaka ta jiskra skoci skrz gumovou izolace do hlavy, pritom to neskube, jen si to obcas prdne do vyfuku kdyz uberu plyn {z plne palby do 0}.
Jo ty kabely taky poradne smrdej kdyz pak zastavim tak to vane az do kokpitu.
Uz nevim cim to muze byt, tak prosim o radu... Pomoc
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
- Reklama
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
el proud vždy jde tou nejsnažší cestou, takže jestliže ti jen někdy jde jiskra předpokládám, že pokaždé ze stejného kabelu jak ty říkáš do hlavy tak si zkontroluj konektory jestli nemá na svíčce vůli a jestli jsou pořádně převlečené izolace jak mají a jestli to je nějaká druhovýroba tak si nejdříve zkonroluj to co jsem psal a pak je jdi reklamovat, už jsem tu někde psal že jsem byl měnit troje. To střílení do výfuku je myslím dvojí jedno naprosto normální u turbín, když pustíš plyn zejména u řazení nebo na volnoběh, jde o to že se náhle změní poměr vzduch benzín obzvlášť když máš BOV ventil jo je to ještě znatelnější a razantnější, protože palivo dohořívá ve výfuku, mě lítají plameny z výfuku a až tam dám BOV tak budu upalovat nárazníky těch co se mi budou lepit na zadek a u Yuriiho jsme to myslím i natočili na srazu co jsme byly a to druhé dělají třeba rozvody, ale to není tvůj případ.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Takze myslis ze je to tema kabelama jo?
Konektory sedej dobre, to jsem cekoval.
Palec vypadal dobre zatim, si myslis ze by mohl mit palec vliv na tohle?
Jo prosimte, rekni mi kdyztak jake si nakonec koupil kabely.
snad mi to vratej...
Dik
Konektory sedej dobre, to jsem cekoval.
Palec vypadal dobre zatim, si myslis ze by mohl mit palec vliv na tohle?
Jo prosimte, rekni mi kdyztak jake si nakonec koupil kabely.
snad mi to vratej...
Dik
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
jdi tam snimi, že probíjejí ať ti je vymění a když to bude u těch druhých také tak chtěj vrátit peníze, protože půjde možná o vadvou sérii.
Jak jsem to vyřešil auto mi ukrali než se mohli ty poslední projevit takže vlastně nijak, ale zase co týden čtrnáct dní jsem měl nové a ty tak na 100-200 km vydrželi. Prostě vyplatí se ti origo bude to na ně lépe pálit tím se ti sníží spotřeba a hlavně vydrží.
Jak jsem to vyřešil auto mi ukrali než se mohli ty poslední projevit takže vlastně nijak, ale zase co týden čtrnáct dní jsem měl nové a ty tak na 100-200 km vydrželi. Prostě vyplatí se ti origo bude to na ně lépe pálit tím se ti sníží spotřeba a hlavně vydrží.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jit tam snima bude problem, protoze jsou objednane pres net.
Ale zavolam jim tam a nejspis jim to poslu zpet a vhyundaii teda dam tech 1800 nebo kolik za novy. alespon to pojede no...
este me napadlo jestli by byly dobry bosch, kdyz skoro veskera elektrika je od nej... no uvidime zitra co mi reknou na ty kabely
Ale zavolam jim tam a nejspis jim to poslu zpet a vhyundaii teda dam tech 1800 nebo kolik za novy. alespon to pojede no...
este me napadlo jestli by byly dobry bosch, kdyz skoro veskera elektrika je od nej... no uvidime zitra co mi reknou na ty kabely
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak na Scoupe.. ale já na Coupe koupil kabely od Bosche.. vyšly něco kolem litra.. a tak těch 10000 už sem na nich nalítal a žádnej problém.. takže Bosch doporučujupener_jack píše:Jit tam snima bude problem, protoze jsou objednane pres net.
- black_sheep
- Moderátor
ja na scoupe mel fakt problem s kabelama a potom co jsem koupil origo, byl klid.. stali asi 1800,- to samy vicko rozdelovace, ale to jsem teda origo nekupoval pac stalo strasnou raketu a radsi ho menil po roceMartasZ píše:Nevim jak na Scoupe.. ale já na Coupe koupil kabely od Bosche.. vyšly něco kolem litra.. a tak těch 10000 už sem na nich nalítal a žádnej problém.. takže Bosch doporučujupener_jack píše:Jit tam snima bude problem, protoze jsou objednane pres net.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS