Jak poznám klimatizaci
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Laďa
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jak poznám klimatizaci
Zdravím, je to asi divný dotaz, ale jak poznám, jestli mám na autě manuální klimatizaci (kde je možná potřeba doplnit náplň), nebo nemám klimatizaci vůbec. Je to Hyundai Getz 1,6 RV2005 ještě před feasliftem, koupil sem to v bazaru a nebylo tam nic psáno co to auto má. je to dovoz z Dánska. Protože 1,6ky se podle mě prodávají jen ve verzi sport a tam ta klima je a já si myslím, že ji tam nemám. Navíc mi do verze sport ještě chybí DO k centálu, liťáky a rádio na CD. Jinak tam mám všechny okna v el., zrcátka v el., přední a zadní mlhovky, malé střešní křídlo. Co by to mohlo být za výbavu? A nebo v r.2005 byla i jiná výbava pro 1,6ky?
- Reklama
Re: Jak poznám klimatizaci
Pokud je to dovoz tak ta výbava je stopro jiná. U nás byla jak jsi psal 1,6 pouze ve verzi SPORT a to byla plná palba. Škoda no, klima je dobrá věc. Viděl jsem i 1,6 jako 3D a tomusí teda lítat.Laďa píše:Zdravím, je to asi divný dotaz, ale jak poznám, jestli mám na autě manuální klimatizaci (kde je možná potřeba doplnit náplň), nebo nemám klimatizaci vůbec. Je to Hyundai Getz 1,6 RV2005 ještě před feasliftem, koupil sem to v bazaru a nebylo tam nic psáno co to auto má. je to dovoz z Dánska. Protože 1,6ky se podle mě prodávají jen ve verzi sport a tam ta klima je a já si myslím, že ji tam nemám. Navíc mi do verze sport ještě chybí DO k centálu, liťáky a rádio na CD. Jinak tam mám všechny okna v el., zrcátka v el., přední a zadní mlhovky, malé střešní křídlo. Co by to mohlo být za výbavu? A nebo v r.2005 byla i jiná výbava pro 1,6ky?
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Laďa
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jede to docela slušně, předtím sem měl Opel Kadett 1,6 s papíry na 1,3 A ten kdyš sem mu při startu šlapal hodně na plyn tak pocit ze zrychlení byl větší než v Getzovi. Ale časově zrychlí líp Getz. Nevím čím to bylo, ale v Kadettovi to víc zatláčelo do sedaček. Getzíka mám teprve pár dní, zatím si na něj teprve zvykám, je to hold něco jinýho než Kadett z r.1985.
- Laďa
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pravě že jenom jako 5dv.Hardcam píše:U nas se Getz prodaval myslim jen jko 3dver, ne?
http://www.hyundai.cz/sestavte-si/getz. ... 703ce15350