Zadní světla
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Motorsport
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zadní světla
Takhle se mi podařilo rozsvítit vzadu i30. Původně svítili pouze ty horní světla, dole byly jen mlhovky. jenže já jsem tak trochu ulítlej na americké světla - vzadu musí svítit co největší plocha a vpředu musí být oranžové obrysovky (minimálně, a u off-roadu dále nějaký ten svítící oranžový pruh....)
Přemýšlel jsem jak to předělat a dát i dolu dvouvláknovou žárovku. Jenže když jsem to rozebral, tak jsem zjistil, že ty kluci korejský jsou chytrý a nejen, že tam byla dvouvláknová patice, ale i dvouvláknová žárovka a dokonce i připravený drát, který stačí propojit s horní obrysovkou.... Úprava trvala 10 minut celkem pro obě světla .
Přemýšlel jsem jak to předělat a dát i dolu dvouvláknovou žárovku. Jenže když jsem to rozebral, tak jsem zjistil, že ty kluci korejský jsou chytrý a nejen, že tam byla dvouvláknová patice, ale i dvouvláknová žárovka a dokonce i připravený drát, který stačí propojit s horní obrysovkou.... Úprava trvala 10 minut celkem pro obě světla .
- Reklama
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Re: Zadní světla
tj,kdyz nekdo neni levej na ruky,tak se to da. nevypada to spatneMotorsport píše:Takhle se mi podařilo rozsvítit vzadu i30. Původně svítili pouze ty horní světla, dole byly jen mlhovky. jenže já jsem tak trochu ulítlej na americké světla - vzadu musí svítit co největší plocha a vpředu musí být oranžové obrysovky (minimálně, a u off-roadu dále nějaký ten svítící oranžový pruh....)
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Motorsport
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkoušel propojit zadní koncové s těmi mlhovkami. Vyšroubuji 4 šrouby ,až potud je mi to jasné, ale jak mám sakra ty světla vytáhnout ven, když jsou tam nacvaknuté na takových dvou trnech a za boha to nejde ven, už jsem si naštípl vnitřek plastu na světle a to jsem to dělal v rámci možností opatrně. HELP !!!
- Motorsport
- **
- Kontaktovat uživatele:
Už si přesně nepamatuji jak to šlo vyndat , ale myslím, že to bylo bez hrubého nasilí
Koukal jsem do dílenského manuálu a tam píší jen 4 šrouby a pak už jen vyndat....
Koukal jsem do dílenského manuálu a tam píší jen 4 šrouby a pak už jen vyndat....
-
- **
V té horní části je takovej špunt tak trošku zaber neboj jde to krásně!Motorsport píše:Už si přesně nepamatuji jak to šlo vyndat , ale myslím, že to bylo bez hrubého nasilí
Právě že jsem zabral a ruplo to. Možná to bude tím mrazem. Asi to nechám na jaro.
-
- **
Tam na hoře je takovej zobáček a ten je zapuštěnej v umělé hmotě.Dan4975 píše:Právě že jsem zabral a ruplo to. Možná to bude tím mrazem. Asi to nechám na jaro.
No cloumal jsem s tím světlem až se houpalo celé auto, ten spodní úchyt povolil ,i když ne zrovna zlehka ,ale ten horní čudlík ani omylem . ještě to zkusím ,ale teď je venku -15 a mám obavu ,že kdybych zabral pořádně tak se to rozpadne.
- MA294BSComfort
- *
Demontáž je bez problémov - bez ohľadu na mráz. Hlavne treba uvolniť všetky ! skrutky, potom tým trocha povaklať a je to. Ten prepoj som urobil namačkávacími svorkami ( tie plastové čo sa zarežú do káblika - bacha, možno káblik aj prerezať ) a efekt je lepší než možno vidieť na fotkách
Jaké dráty si propojil ? Jsou tam různé barvy, je mi jasné že černá je kostra ,ale jak to propojit aniž bych musel ty dráty obnažovat a zkoušet měřákem který je který .
Jinak vyndání světla byl porod, jeden ten trn na kterém to světlo drží, byl zfušovaný a nešel vytáhnout. Musel jsem použít sílu za cenu ,že mi praskl spodní plast na světle.
Jinak vyndání světla byl porod, jeden ten trn na kterém to světlo drží, byl zfušovaný a nešel vytáhnout. Musel jsem použít sílu za cenu ,že mi praskl spodní plast na světle.
- MA294BSComfort
- *
Už nepamätám ale pozriem na to a keď to zvládnem pošlem aj foto - snáď už zajtra