je tu nekdo sikovnej od plzne? ;)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
je tu nekdo sikovnej od plzne? ;)
Cau kolegove hyundaiaci, hlavne Ti, co maji coupe bo jim trosku rozumi..
kamarad me oslovil, abych mu pomohl vybrat hyundaie coupe, idealne s LPG jedno jaky objem.. Objevili jsme jedno vcelku zajimave v plzni odkaz viz nize, ale je to precejen kousek cesty, tak me napadlo kdyby nekdo ochotnej se tam chtel zastavit, prohlidnout ho, prip. projet a neco sem napsat, tak bysme mu byli velmi vdecny, diky! doufam, ze diky tomu se tam sjede alespon deset clenu hyundaiclubu, precejen, je to pro dobro naseho noveho clena, urcite se Vam odvdeci na srazech
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6088301
kamarad me oslovil, abych mu pomohl vybrat hyundaie coupe, idealne s LPG jedno jaky objem.. Objevili jsme jedno vcelku zajimave v plzni odkaz viz nize, ale je to precejen kousek cesty, tak me napadlo kdyby nekdo ochotnej se tam chtel zastavit, prohlidnout ho, prip. projet a neco sem napsat, tak bysme mu byli velmi vdecny, diky! doufam, ze diky tomu se tam sjede alespon deset clenu hyundaiclubu, precejen, je to pro dobro naseho noveho clena, urcite se Vam odvdeci na srazech
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6088301
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
Joker: moje Lantra mela osoupanej volant uz od nejakych 50tkm, hlavne ten material k tomu primo vybizi. Co me stvalo, ze s v poloze 12 hodin s nim slo v pohode kroutit (chynes jako trubku a kroutis)....Ela ted ma 138 tisic a volant a vubec vse v interieru jak novy. Holt material, sila drzeni, zpusob drzeni, cisty ruce, spinavy ruce...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
mno tohle jsem na par lantrach uz videl -> to by me pekne sr.. proste pricne s tim kroutit, ta guma se odlepi od ocelovy vyztuhy, hruza..Hardcam píše:Joker: moje Lantra mela osoupanej volant uz od nejakych 50tkm, hlavne ten material k tomu primo vybizi. Co me stvalo, ze s v poloze 12 hodin s nim slo v pohode kroutit (chynes jako trubku a kroutis)....Ela ted ma 138 tisic a volant a vubec vse v interieru jak novy. Holt material, sila drzeni, zpusob drzeni, cisty ruce, spinavy ruce...
kazdopadne, nakej plzenak tady? pekne prosim, je to nutne co nejrychleji vyresit...
I ❤ cars
zkus Scullyho estli by to neomrkl, nebo taky Meeexiko (asi jsem to napsal blbe)...a nebo zkusim pozadat kamarada, ale ten nedela do H, tak nevim:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
tak skvely v okoli plzne asi nikdo nebydli co? dekuju za ochotu..
hlavne velky diky moc tomu co tady videl prosbu, jel a to auto si koupil... priste uz vim ze az budu zase neco potrebovat, sem to psat nebudu, tady se da psat jen vo rizkach!
hlavne velky diky moc tomu co tady videl prosbu, jel a to auto si koupil... priste uz vim ze az budu zase neco potrebovat, sem to psat nebudu, tady se da psat jen vo rizkach!
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
vsak na Tebe borku ja bych si nic nedovolil, ikdyby to stalo hned vedle tvyho tiburona, ja vim ze ted pred Vanocemi mas starosti dost se svejma sniclemaBorek píše:Co je Blacku,nemáš rád řízky Hele já ti nepomůžu-do Plzně to mám 2x dál než ty.
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jj,mám se šniclovníkem stejné starosti,jako Moraváci s vinohradem.Jen chvilku nehlídám a jsem bez úrody(večeře ).
Nezkoušel jsi požádat třeba Ivana?Třeba to tam nemá tak daleko a omrkl by ti to zkušeným pohledem.
Nezkoušel jsi požádat třeba Ivana?Třeba to tam nemá tak daleko a omrkl by ti to zkušeným pohledem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
nechtel jsem obtezovat konkretni lidi, jen kdyby nekdo mel naladu pomoci lidem z klubu.. mno jdu shanet dal, kdybyste o necem vedeli tak shanim coupesoBorek píše:Jj,mám se šniclovníkem stejné starosti,jako Moraváci s vinohradem.Jen chvilku nehlídám a jsem bez úrody(večeře ).
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
Blacku.. kámo.. musíš si uvědomit, že kolikrát nejni čas přečíst všechny příspěvky co se tu oběvěj a třeba Ivan zrovna koukal jen do sekce Sonaty tohle mu mohlo uniknout... příště ti doporučim, aby ses opravdu ptal konkrétních lidí, zvlášť když víš, že Ivan je přesně z tama Nejlepší je na tohle jak všeobecná otázka tak SZ Moje dobrá zkušenost