Problém s výměnou autoradia

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
Romann

Problém s výměnou autoradia

Příspěvek od Romann »

Zdravím Všechny na tomto foru.Mám problém s výměnou orig. radia Hyundai za nové.Nevím jak bych ho moh dostat ven.Mám Sonatu 96.Dík moc za radu. :roll:
Reklama

xell
*

Autorádio

Příspěvek od xell »

Ahoj, musíš ho po stranách vyšroubovat, drží tam na každé straně na dvou šroubcích. Taky budeš potřebovat přechodku z hyundai koncovky na eurokonektor.Ale běžně se prodává cca 250kč. Například v praze na bohdalci. Ahoj
Romann

Příspěvek od Romann »

Tam právě nic není, jen dva šroubky dole z boku celého mustku které jsem zkoušel povolit ale to nepomohlo.
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Romann píše:Tam právě nic není, jen dva šroubky dole z boku celého mustku které jsem zkoušel povolit ale to nepomohlo.
Musíš vyndat kryt od řadicí páky,lehce odloubnout šroubovákem a odskočí,zhruba uprostřed té konzole dole je černý křížový sroubek,ten povol,pak dloubni po stranách do toho krytu opatrně trhni a on odskočí,nejdříve z leva a pak z pravé strany,po té se ti visune celá středová konzole pozor půjde jen kousek,aby si mohl vyndat rádio musíš odpojit hodiny a ostatní štekry ,potom dole odpoj hlavní konektor(je zabalen v molitanu) od popelníku,po té jí můžeš dát stranou a k autorádiu se dostaneš v pohodě,postranách jsou vidět křížové šrouby povol je a úplně je vyndej a rádio vytáhni,je to lehký,montáž poustupuj obráceně :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Odpovědět

Zpět na „SONATA“