Hyundai a motory +
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
ty brdo to ja ne tusil ze nam tu celou dobu poroucis a s*res nam na hlavu, asi to delas nak sikovne ze si to ani neuvedomujem, asi si na tebe budu muset davat pozor..ivan.raffai@seznam.cz píše:Přesně já veděl,že se chytne!black_sheep píše:jak ze to je? potrefena husa.....lukas.frela píše:drobec slušnosti????jsem řek jedno slovo tak ocoti jde???nejsem jedinej kdo tumluvil sprostě.jdeno slovo a ty můžeš hned prasknout
jo a ten problem co tu mame ani nedokaze nasrat, nema totiz cim, alespon je tu naka sranda
lukas.frela: jsem si rano dal Diablo k snidani...asi nemel benzin:D
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
no nebo jsi to tak trosku nepochopil ty! kdyz pises ze ty si nenechas od nekoho sr*t na hlavu, tak od koho jsi asi myslel? no asi od Ivana, pac ten te tady utrel! takze proto jsem psal ze netusim ze nam tady ivan s*re na hlavu!!lukas.frela píše:jo ted koukám že jsem to poslal špatně to stím že máš číst pořádně bylo pro tebe ne ivanovi
ende tecka uz se nehodlam bavit o takovejch hovadinach..
tak pozor kamarade, tady nikdo zadny narazky nemel od ty doby co jsi nam vyjasnil ze to scoupe bylo uz nejspis hodne v haji tak se prober uz..lukas.frela píše:já taky ne.prostě máte nějakej problém asi nerozdýchat to coupe turbo tak máte narážky furt,to nemám zapotřebí.mluvil jsem narovinu a chtěl se podělit nic víc.konec