Tyto zázračné magnety mají další úžasné využití v medicíně!!! Upravují peristaltiku trávícího traktu. Stačí polknout jeden z těch malých permanentních magnetů od polských soudruhů / můžete i ten větší, záleží jak se kdo cítí a také na velikosti rekta/ a okamžitě se vám upraví peristaltika. Takže v případě průjmu dojde k zúžení rektální ampule a do 30 minut máte kozistentní stolici. Naopak v případě zácpy se stolice do 30 minut upraví na máselnou strukturu, takže to jde ven jako po másle.
Z důvodu tohoto medicinského využití a také proto, že jsem koupil posledních 100 kusů, upravuji cenu na přijatelných 4 999 Kč .... No nekup to za takový levný peníz!!!!!
Na objednávku prvních 10 kusů poskytuji závratnou slevu celých 9 Kč za kus. Neváhejte a objednávejte pokud je ještě co objednávat.
Snížení spotřeby paliva
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Ano ještě několik posledních kousků je k mání!!!
Malé upozornění:
V případě, že magnet nedopatřením projde celým trávícím traktem a opustí tělo rektálním otvorem " doporučuje se okamžitě, bez zbytečného prodlení a bez omývání zavést magnet opět per os /huba/ do organismu"
/případným omýváním se snižeje magnetické pole magnetu /!!!!!
Malé upozornění:
V případě, že magnet nedopatřením projde celým trávícím traktem a opustí tělo rektálním otvorem " doporučuje se okamžitě, bez zbytečného prodlení a bez omývání zavést magnet opět per os /huba/ do organismu"
/případným omýváním se snižeje magnetické pole magnetu /!!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- black_sheep
- Moderátor
$bejt v americe, tak to koupim, natankuju a pojedu nekam kde budu mit v planu "velky vydelek" a samozrejme mi dojde benzin, protoze budu mit vysokou spotrebu, prokazu jim zadny efekt magnetu... a zazaloval bych je za usly zisk
pak by se ta vec vyplatila! vite co mi jen vrta hlavou?? ze ten prodejce ma tolik kladnych ohlasu.... koukam ze na to teda vubec nemusim koukat pac se to da zmanipulovat, neni mozny ze ty lidi jsou tak blby..
pak by se ta vec vyplatila! vite co mi jen vrta hlavou?? ze ten prodejce ma tolik kladnych ohlasu.... koukam ze na to teda vubec nemusim koukat pac se to da zmanipulovat, neni mozny ze ty lidi jsou tak blby..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
S tím magnetem na spotřebu mi to příjde asi tak podobně, jako že nejlepší odstraňovač skvrn jsou nůžky. Skvrna se prostě vystříhne a výhoda je v tom, že ta díra se už nikdy neumaže.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza