Přední sklo
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- **
Přední sklo
Z ničeho nic mi ruplo přední sklo - ze strany se začal rozlézat blesk. Takže klasická otázka. Na kolik vlastně přijde výměna předního skla?
LantraII 1.8, Lancia Lybra 1.9JTD, i-40 1.7CRDI
- Reklama
-
- **
Čelní sklo
Čelní sklo jsem měnil v říjnu loňského roku a stálo přesně 9 800 Kč i s prací v Hyundai servisu. Naštěsí bylo pojištěné, což samozřejmě vřele doporučuju. Honza
Hyundai Elantra 1,6
Hyundai Elantra 1,6
-
- **
Re: Čelní sklo
honza píše:Čelní sklo jsem měnil v říjnu loňského roku a stálo přesně 9 800 Kč i s prací v Hyundai servisu. Naštěsí bylo pojištěné, což samozřejmě vřele doporučuju. Honza
Hyundai Elantra 1,6
Hmmm. Tak to mi spadla brada. Pojištění samozřejmě nemám. A jak už jsem se informoval, při vyřizování připojištění skla se pojišťovák samozřejmě zajímá o aktuální stav pojiš´tovaného skla.
Takže na letošní rok jsem měl v plánu rozvody, nutný nákup letích gum, výměny oleje a filtrů ani nepočítám. No a do toho to sklo. Začíná mi být nějak nevolno.
přední sklo
Michal.Orlova : ja taky měl ruple sklo a pojištění jsem neměl a po zjištění kolik to stojí tady jsem si ho raději vyměnil v Polsku - vyšlo mně to na 3200 Kč i s praci ...
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Re: Přední sklo
podívej se naMichal.Orlova píše:Z ničeho nic mi ruplo přední sklo - ze strany se začal rozlézat blesk. Takže klasická otázka. Na kolik vlastně přijde výměna předního skla?
http://www.autosklo-perfekt.cz/cenik
Re: Čelní sklo
no cece ja kdyz to nechaval pojistovat (rovnou do povinyho kdyz jsem ho zakladal) tak se nikdo nezajimal o stav toho skla, jestli ti to stoji za to, tak prestup k jiny poj. a dej si rovnou to sklo a mas velkou sanci ze se nebudou zajimatMichal.Orlova píše:honza píše:Čelní sklo jsem měnil v říjnu loňského roku a stálo přesně 9 800 Kč i s prací v Hyundai servisu. Naštěsí bylo pojištěné, což samozřejmě vřele doporučuju. Honza
Hyundai Elantra 1,6
Hmmm. Tak to mi spadla brada. Pojištění samozřejmě nemám. A jak už jsem se informoval, při vyřizování připojištění skla se pojišťovák samozřejmě zajímá o aktuální stav pojiš´tovaného skla.
Takže na letošní rok jsem měl v plánu rozvody, nutný nákup letích gum, výměny oleje a filtrů ani nepočítám. No a do toho to sklo. Začíná mi být nějak nevolno.
-
- **
Re: přední sklo
cypisek píše:Michal.Orlova : ja taky měl ruple sklo a pojištění jsem neměl a po zjištění kolik to stojí tady jsem si ho raději vyměnil v Polsku - vyšlo mně to na 3200 Kč i s praci ...
Tak to je docela zajímavé. Vzhledem k tomu, že do polska to mám vzdušnou čarou asi 10 km, tak to pozjišťuji.
Dík za info.
nějak jsem nenašla co máš za autíčko - Lantra, Elantra?? rok, sklo je tónovaný??? nebo jen s pruhem?? povím ti cenu i s prací - u nás v práci se tím zabýváme.
www.kupro.cz
www.kupro.cz
Tak mimčo už mám,nové auto taky,teď už jen baráček
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
sklo
Já jsem byl měnít sklo zrovna toto pondělí,mám 96ku lantru přední sklo je tónovaný(reflexní vrstvou) se zalitým úchytem na zpětné zrcátko a s výměnou to stálo 6300kč i s DPH!Dělali mi to v autosklo hleda a trvalo to cca 8 hodin,na moje prani protoze jsem chtel aby to poradne vytvrdlo no a zatim tim nefouka a zatim ani neprasklo,ale jeste jsem od pondeli nejel rychleji nez 80kmh takze uvidim jak na dalnici,v patek to asi pujdu projet
Jiřa
-
- **
blondynaa píše:nějak jsem nenašla co máš za autíčko - Lantra, Elantra?? rok, sklo je tónovaný??? nebo jen s pruhem?? povím ti cenu i s prací - u nás v práci se tím zabýváme.
www.kupro.cz
Lantra 1.8 1996. Sklo je s pruhem - řekl bych, že s modrým
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Sklo jsem měnil za 5200,- s DPH a prací (autoslužby Donat) je to skvělé místo na díly.Super ceny, záruka i na starší díly a hlavně jsou spolehlivý) Mohl jsem to mít levnější,ale měl jsem kolem okna původně chromovanej plíšek s gumou a ten jsem chtěl znovu.Kdyby jsem se spokojil s jen gumovým těsněním bez okrasné lišty, tak by jsem platil 4900,- s DPH a prací
Ale neplatil jsem ani kačku, domluvil jsem se s kamarádem co jezdí avkou a nahlásily jsme že měl naložené trubky a při couvání mě přehlíd, takže to platila pojišťovna. Je to hnusný, ale když už jsou ty pojistky tak drahý, tak se jich musí využívat
Jinak co se týče pojištění skla, tak dobrá je kooperativa tu stav okna při uzavírání smlouvy nezajímá
Ale neplatil jsem ani kačku, domluvil jsem se s kamarádem co jezdí avkou a nahlásily jsme že měl naložené trubky a při couvání mě přehlíd, takže to platila pojišťovna. Je to hnusný, ale když už jsou ty pojistky tak drahý, tak se jich musí využívat
Jinak co se týče pojištění skla, tak dobrá je kooperativa tu stav okna při uzavírání smlouvy nezajímá
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94