Zbrusu nový model, ale auto to nejni :-)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se právě probudil z brutální opice Je 5:38 a už jsem vychlastal asi tak litr vody Ale bylo to supr, zapil ho každej, kdo se jen mihnul kolem hospody.. chudáci A chudák já, páč panáky tekly jak voda
Teď nabíjím baterky z foťáku, pak dodám nějaký, určo zajímací fotky.. jen nevim, jestli by to měla vidět maminka
Jo a k těm kulkám, každej se na ně ptá a já vám řeknu jen, že jsem hrdej... bude mít zkrátka pořádnýho ptáka No prostě celej MartasZ
Všem moc děkuju za gratulace...
Svatba se zatim neplánuje, ale je jasný, že pokud dačo také bude, budete přitom
Ježiš mě je blběěěěěěěěěěěěěěě
Teď nabíjím baterky z foťáku, pak dodám nějaký, určo zajímací fotky.. jen nevim, jestli by to měla vidět maminka
Jo a k těm kulkám, každej se na ně ptá a já vám řeknu jen, že jsem hrdej... bude mít zkrátka pořádnýho ptáka No prostě celej MartasZ
Všem moc děkuju za gratulace...
Svatba se zatim neplánuje, ale je jasný, že pokud dačo také bude, budete přitom
Ježiš mě je blběěěěěěěěěěěěěěě
-
- Kontaktovat uživatele:
No jen co se vyloup, tak o něm věděla celá porodnice, je to pořádnej řvoun, takže se mám opravdu na co těšit Doufám že mi to vyjde a dneska ho natočim.. no co no, zvládli to jiní, musim to zvládnout i jáBorek píše: Tak malý Martasz už je na světě. GRATULACE Povedl se ti. Přeji hodně zdraví malému a tobě hodně trpělivosti,až budeš v noci poslouchat jeho zpěv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vláďo.. to je v poho.. dík za zastání, ale já jsem typ člověka, kterýmu takový poznámky spíš vykouzlí úsměv na rtech I kdyby říkali, že vypadá jak mimozemšťan, což mě taky napadlo když sem ho viděl, tak se zlobit nebudu, páč je to můj kluk, můj syn.. je to mazecVladislav Bureš píše:trochu nevkusná poznámka nemyslíš? Ono každý nějak vypadá po porodu a kdyby něco tak o tom ví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kámo.. já myslim že ještě osmnáct, když se teď narodilLukino píše:Hodně zdraví, plínek, kočárků, sunaru, chrastítek, dupaček atd.
a Martasz "Jojo pánbůh Ti vše vrátí na dětech", jak se říká
PS: tak ještě 17 let a na silnicích přibude další Martasz - to bude peklo
No jestli bude po tátovi, tak abych mu hned zařídil havarijní pojistku
A pravidelný návštěvy ušního
-
- Kontaktovat uživatele:
No přítelkyně je zatim rezolutně proti, ale je fakt, že když byl ještě v bříšku, tak jeden ze způsobů vyvolání porodu byl i bas test z Db DraguRasty píše:MartasZ moc gratuluju k novému přírůstku. Přeji Vám všem hodně štěstí a hlavně zdraví. V dnešní době když člověk poslouchá jak najdou v plýnkách rezatej hřebík, stále stahujou hračky že jso unapuštěný sajrajtama, tak je fakt odvaha něco kupovat. JInak mám pro tebe vylepšovák Namontuj kolébku nad zesilovač a nebudeš muset malýho houpat stačí jen trochu přidat hlasitost a bude se houpat samovolně
Vypadalo to zhruba nějak takhle Tak uvidíme co se mu bude líbit, ale myslim, že muzika mu u nás chybět nebude
Má gratulace přichází také! Je to pěkné a malinko závidím. Jelikož mám kluka 20 a holku 15, tak časem (snad ne brzy) dám foto vnoučat.
Ještě jednou, upřímná gratulace!
Ještě jednou, upřímná gratulace!
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
Tak tohle vlákno jsem nějak přehlédnul , tak tekon vše napravím
Blahopřeju a hlavně ať je zdravej! nejen on, ale také tvoje drahá polovička
a pořádně si ho užij dokud je malej.
Blahopřeju a hlavně ať je zdravej! nejen on, ale také tvoje drahá polovička
a pořádně si ho užij dokud je malej.