Zimni starty 2 CRDi
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Zimni starty 2 CRDi
Mám problém se starty po -5 st.C. Při prvním ranním startu když je nad 0 st.C. tak nastartuju i bez žhavení, ale při mrazech musím točit dost cca 25 sec. a nabíhá jak tank. Je to normální u santy nebo ne ??.
Máte s tímto někdo zkušenost, poradte
Máte s tímto někdo zkušenost, poradte
Pepik
nyní: CLIO 1,9 D
BMW 525TDS
Santa Fe 2,0 CRDi 2004 4WD
BMW 525TDS
- Reklama
DOEMIXXX napsal
Pockej, az budes menit spojku ci palivove cerpadlo (to se ti panenky protoci)
To chceš říct, že čerpadlo odchází často, to snad ne !?
Ty svíčky jsem dal JAPAN = střední cena 815,-/ks, podle mně to vydrží stejně jako orig. U jiných aut jsem nakonec dával taky střed. třídu a vydrželo to stejnš jako BOSCH
Pockej, az budes menit spojku ci palivove cerpadlo (to se ti panenky protoci)
To chceš říct, že čerpadlo odchází často, to snad ne !?
Ty svíčky jsem dal JAPAN = střední cena 815,-/ks, podle mně to vydrží stejně jako orig. U jiných aut jsem nakonec dával taky střed. třídu a vydrželo to stejnš jako BOSCH
Pepik
BMW 525TDS
BMW 525TDS
Jak na bezicim pase!A stoji peknejch par tisicovek!Jo a taky vstrikovace,taky za ne ranec!Pak teprv kazdej zjisti ze nafta se moc neviplati.Ten navod v servisu ted nemame,tak sem ho obednal.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Jaké závady se na pumpách nejčastěji objevují?? Netěsnost, přidření, nedává tlak-dej mi prosím vědět. Taky jsem po výměně-lehká netěsnost.Hujer píše:Jak na bezicim pase!A stoji peknejch par tisicovek!Jo a taky vstrikovace,taky za ne ranec!Pak teprv kazdej zjisti ze nafta se moc neviplati.Ten navod v servisu ted nemame,tak sem ho obednal.
Pavel
Santa Fe 2,0 CRDi VGT Elegance
Matrix 1,6i
Santa Fe 2,0 CRDi VGT Elegance
Matrix 1,6i
Hujer píše:Ten navod v servisu ted nemame,tak sem ho obednal.
Děkuji moc, že jsi na mně nezapomněl. Jak ho budeš mít, tak mi dej vědět, beru ho na 100%.
Napiš co piješ, jestli merunkovici, tak mám špičkovou domácí moravskou - za ochotu.
Dneska jsem dal santíka do "H"-servisu v 7,30 hod namontovat tempomat, řekl že bude ve 12 hotov. Byl jsem tam v 13 hod. a hotové to nebylo, že to dá hrozně práce, samá kabeláž, mám se zeptat až v 15,30.
Nevíte někdo, to dá takový práce, ani se mi nechce věřit.
Pepik
BMW 525TDS
BMW 525TDS