chci si koupit autí...poradí mí někdo? :)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
chci si koupit autí...poradí mí někdo? :)
Ahoj lidi Smile
Rád bych si koupil nové autko tak do 80 tisíc .... na první pohled mě zaujalo hyundai coupe, varianta 102kw ... to je tak akorát pro mě...
Na netu je pár hezkých po republice, ale na co si mám dát pozor při koupi? bojím se abych do toho nenaházel další desetitisíce ... jsem student, ve třeťáku na gymplu .... je mi 18 ... nějaké brigošky jsou pořád tak se to dá utáhnout, ale nerad bych koupil nějaký špatný kus .-(
Kdyby mi někdo poradil, byl bych moc rád,
s pozdravem Bohdees Surprised))
Rád bych si koupil nové autko tak do 80 tisíc .... na první pohled mě zaujalo hyundai coupe, varianta 102kw ... to je tak akorát pro mě...
Na netu je pár hezkých po republice, ale na co si mám dát pozor při koupi? bojím se abych do toho nenaházel další desetitisíce ... jsem student, ve třeťáku na gymplu .... je mi 18 ... nějaké brigošky jsou pořád tak se to dá utáhnout, ale nerad bych koupil nějaký špatný kus .-(
Kdyby mi někdo poradil, byl bych moc rád,
s pozdravem Bohdees Surprised))
- Reklama
no to jestly koupis dobrej kus ti nikdo 100% nezaruci. ale nech si dobrejch 15000.- na vymenu remenu oleje a treba se i naskytne neco dalsiho. je dobry mit rezervu nez pak bedovat....
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Já se ani nedivím mě se moc taky nerado hledá Už je tu pěknej bordel jak každej zakládá vlákna která tu už sou apod. Jen o olejích tu toho je na celou stránku
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Také přeju hodně km bez poruch a nehod a doufám a přeju ať nedopadneš jako mnozí kteří záhy zjistili že tam je "všechno špatně" nějak se toho sešlo v poslední době dost
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- kubele2004
- *
Zdravím.No na co si dát pozor? To je dobrá otázka.Taky sem před týdnem řešil tuhle otázku.Nakonec sem snad vybral dobře. Koupil sem kupátko 1.gen po faceliftu. Vybíral sem asi měsíc,než sem si vytipoval pár kusů,na který sem se byl podívat a jedno vybral. Já sem sebou měl kámoše,kterej do aut dělá,tak že mi to omrk a projel,a pak řekl-jo nebo ne Přeci jenom není to investice za pár stovek Ale na co si dát určo pozor,je podvozek,uložení tlumičů-jestli to není moc zrezlý.Pak si poslechnout motor,jestli nevydává divný zvuky.A hlavně! Zkontrolovat jetli nejsou oprejskaný šrouby,kterýma je přední blatník přichycenej k autu-jestli nebyly měněný a celkově obejít celí auto,jestli všechno lícuje. (když by to někde nesedělo mohlo by to znamenat že byl bouranej ) Na to bacha i takový sem už viděl.Prodávali ho sice levnějc,ale přední nárazník vubec neseděl,šrouby na uchycení blatníků,byly oprejskaný a mezi světlama a tím nárazníkem byly asi 3cm fuky,a když sme se ptali jestli byl bouranej,tak řekli,že to byla menší nehoda,že na něj někdo při parkování nacouval. No pěkně kecali!!to musela bejt odost větší rána
Tak ti určitě přeju šťastnej výběr ať vybereš dobře
Tak ti určitě přeju šťastnej výběr ať vybereš dobře
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
bohdees
Ahoj, my ted skladamé hyundai coupé r.v.97 2.0 červéná barva, daváme komplet novou přední karoserii, kapotu, blatníky, narazník i vystuhu, a čelní sklo, máme to v garaži budem to mit hotové příští měsic, pokud chceš mužeš se podivát jak to auto vypadá ted , že není rezavé atd, maš to k nám kousek vidím že jsi ze Vsetína, na ceně by jsme se domluvili, a budeš mit jistotu že je to auto v pořadku, budeš mit komplet novy předek, však uvidíš sám a zhodnotiš .možná to budem ve finalé i střikat, tak to by jsme mohli taky probrat, pokud by jsme to auto dělalí přesně podlé tvých představ.