pry nejakej spinac zpatecky
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
pry nejakej spinac zpatecky
zdravim vsechny kdyz zaradim zpatecku tak se mi neroznou zpateckovy svetla pry je tam nejakej spinac bo co a ja bych potreboval tuto zavadu odstranit jestli nekdo mate tak napiste a nebo poradte diky
- Reklama
a nebo novej třeba tady http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Hnuydai Accent 1.3 62kW r.95
Spinac
Tak me postihl stejny problem, ten spinac je ten konektor nahore napravo na prevodovce?
Accent 96 1,3 55 kW 5dv. zelena metal.
hmm
Tak teda diky za rady no... Takze je to urcite spinacem, vyndat ho byla docela zabava, ono to za tech 11 let docela prirostlo. No ale je venku, teda ted je zase zpatky, protoze potrebuju ulovit nekde novej (nemate nekdo?).
Re
Diky, ale spis si ho objedna tady u nas at to postovny platim jen jednouMichal.M píše:jestli nekdo potrebujete spinac zpatecky ja si ho budu objednavat novy a kdyby jste ho nekdo chtel tak mi poslete sem vase VIN cislo...mohl bych ho pak zajemcum poslat postou
Re: Re
Diky, ale spis si ho objedna tady u nas at to postovny platim jen jednou [/quote]
no jak chces no ale kdyz jsem psal do autorizovaneho servisu do prahy mail tak za nej chteli po me necelych 900kc a tady u nas ja ze nej dam z autorizovaneho servisu necelych 500kc a navic ze servisu neposilaji nic na dobirku ale aspon u nas chteji predem nejakou zalohu za zbozi a postovny je par korun a platil by jsi ho jen jednou a to kdyz bych ti to posilal ja ale delej jak chces ale ja bych teda 400 usetril hned....sak kdyztak se pak ozvi
no jak chces no ale kdyz jsem psal do autorizovaneho servisu do prahy mail tak za nej chteli po me necelych 900kc a tady u nas ja ze nej dam z autorizovaneho servisu necelych 500kc a navic ze servisu neposilaji nic na dobirku ale aspon u nas chteji predem nejakou zalohu za zbozi a postovny je par korun a platil by jsi ho jen jednou a to kdyz bych ti to posilal ja ale delej jak chces ale ja bych teda 400 usetril hned....sak kdyztak se pak ozvi
Hyundai Accent 1.5i GLS r.v.95