piskani pri vice plynu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
na jedno nastartovani sem uplne odpojil hadici od airboxu abych vedel jestli je to tim podtlakem v sani a stejne to pisti
edit::: uvazuju spravne ze kdyz tu hadici uplne odpojim uz by tam nikde nemel vznikat podtlak?
edit::: uvazuju spravne ze kdyz tu hadici uplne odpojim uz by tam nikde nemel vznikat podtlak?
Renault Laguna 2,0 8v hatchback rv95 digiklima, palubni pc, vyhrivane predni okno atd...
Lantra J2 96 1,8 sedan - prodana
tak nahral sem to na mobil ale ten zvuk ten mobil nevzal spis to prerval vejfuk, ja sam v tom neslysim to co slysim ja a kamos normalne v aute, s otevrenou kapotou a proslapovani plynu ten zvuk jde nejpravdepodobnejc nekde od ty veci kam usti plastova roura sani, ma to na sobe ecfi
Renault Laguna 2,0 8v hatchback rv95 digiklima, palubni pc, vyhrivane predni okno atd...
prostrikany vsude mozne za behu a motor bezel stejne, me to taky nedela pri volnobehu ale na plynej plynZA007 píše:zober cistic na brzdy ten co je v spreji a natriekaj ho na miesta kde sa spaja sanie s hlavou daj to tam za nastartovaneho motora ak to bude prestavat alebo menit zvuk motora tak rovno vymem tesnenie pod sanim