Caute,
kupil som sadu pre opravu spojkoveho valca (Autokelly), ale nieviem pre ktory to je. Podla mojho usudku sa da opravit iba pomocny valec (iba tam su viditelne gumicky). Hlavny sa da iba asi vymenit.
Robi mi to so spojkou to, ze teraz po mrazoch sa mi zacala spojka zavzdusnovat (bez uniku kvapaliny).
Mal som uz vonku hlavny spojkovy valec, ale ten som len precistil, lebo tam sa nic vymenit nedalo. Ale stale to pretrvava (cca kazde 3-4 dni musim zavolat do auta zenu a robime uplne ine cinnosti, akoby clovek ocakaval ).
Opravoval uz niekto hlavny spojkovy valec ? Resp. kde by mohla byt podla vas vada ? (zavzdusnovanie bez uniku kvapalin). Odstranim to pouzitim opravnej sady na pomocnom valceku ?
PS: To mam zato, ze som ho pred vianocami tak vychvaloval .
Opravna sada pre spojkjovy valec.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Opravna sada pre spojkjovy valec.
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Peugeot 309 1,9 XLD
- Reklama
Tak ja to mel spojene s unikem kapaliny - tesneni pomocneho valce bylo derave. Po vymene pomoci opravne sady na pomocny spojkovy valec ok. I kdyz servisak mi ukazoval jak to bylo vevnitr vyrezle, ze to stejne bude pri dalsi oprave chtit vymenit cely valec, tu tipoval do dvou let. Je to cca 1,5 roku a zatim v pohode.
Mam r.v. 97
Mam r.v. 97
Ja mám síce trošku iný problém, ale je to tiež o spojke. Pred 14 dnami som menil spojkové ložisko,lamelu a prítlačný tanier. Po zmontovaní mi neostal ani jeden šroubik a ani podložka. Proste všetko super, aj skúšobná jazda, trošku sa ešte odvzdušnilo, ale proste som bol spokojný. No a dnes ráno, som myslel že ani nepôjdem do práce. Po naštartovaní sa mi nedá zaradit ani jedna rýchlosť !!!:evil:
Som bezradný a bezmocný a preto vás prosím, kto vie poradte mi. Prosím
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
A spojkový pedál zabírá?? Nebo je měkkýicozv píše:Ja mám síce trošku iný problém, ale je to tiež o spojke. Pred 14 dnami som menil spojkové ložisko,lamelu a prítlačný tanier. Po zmontovaní mi neostal ani jeden šroubik a ani podložka. Proste všetko super, aj skúšobná jazda, trošku sa ešte odvzdušnilo, ale proste som bol spokojný. No a dnes ráno, som myslel že ani nepôjdem do práce. Po naštartovaní sa mi nedá zaradit ani jedna rýchlosť !!!:evil:
Bych řekl,že se to zavzdušnilo,zkus to ještě jednou a hned zkontroluj lanovody na řazení jestli Ti nějaké nevypadlo stává se,že jedno povolí (upadne závlačka) a pak vyskočí jeden z těch lanovodů,rychlost tam nedostanež aniž by ses zbláznil,říkám prolez to znovu,jinak hledej problém v tomhle,respektivě u tý výměny spojky,ale určitě to bude jen nějaká blbost ,držím palce
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ak je pedal dobry. Tak to nebudu spojkove valce . Ja som uz po oprave pomocneho spojkoveho valcu (vymena gumiciek), ale nepomohlo to. Stale makne pedal a taha svina odnekial vzduch. Takze uz mam objednany na vymenu cely spojkovy valec. Uvidim co potom...
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Peugeot 309 1,9 XLD
No teraz som sa vratil z garaze, lanovody to niesu, po výmene a preplachnuti totálne starej čierne kvapaliny som to odvzdusnil a je to už lepsie, ale, rýchlosti sa daju síce radiť, ale spojka zaberá asi 1,5cm od podlahy. A vobec netusim kde sa to da a ci vobec da nastavit. Lamela aj pritlacny tanier su nove! Zeby mi to niekde tiez chytalo vzduch???
(ospravedlnujem sa za pravopis, ale nikdy to nebola moja silna stranka )
(ospravedlnujem sa za pravopis, ale nikdy to nebola moja silna stranka )
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943