![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No neviem či sú blatníky rôzne lebo ja som jeden menil a bol z 3dv. a svetlo mi v nom sedí úplne presne a bez úprav.mirec píše:no malo by sa ale len na 3dv. lebo 5dv ma iny vyrez v blatniku...bohuzial....ale ked som este tak pozeral tak mozno zo civika svetla by mohli ist ale len tie co su bez smerovky....ale to treba este pozriet....hlavne je 2x merat a raz rezattak zatim paaa
neviem ci blinkre ale svetla urcite ano...uz som to porovnaval snad 100x a stale mi vyslo ze lantra a hyundai minimalne z roku 1996 obe...pasuju...kedze som cel dat ciru optiku...ale kedze ani na lantru nie je tak jak som sa potesil som zase sa aj sklamalRasty píše:TechGen: no na tom odkazu je něco co mě zaráží. Oni tam uvádí že jsou na Hyundai Accent 1995-1999, Elantra 1996-2000, Coupe 1996-2001no snad nemyslí vážně že lantra a accent mají stejné blinkry
TechGen píše:Nehovorim ze prave na fotke su na Accenta, ale rozhodne sa daju objednat aj na trojdverovy aj na patdverovy model - aspon poda webu:
http://www.sharkracing.com/acecart/bin/ ... =010501000
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |