predny spojler na coupe rv2002
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
predny spojler na coupe rv2002
caute ludia mam tu jednu vec na predaj na coupe od roku vyroby 2002 a vyzsie jedna sa o predny spojler aj s hmlovkami otec mi ho trosku buchol zo spodu takze v strede je prasknuty ale to sa da opravit este ho nemam takto nafoteny ako je buchnuty lebo ho mam v servise potom nafotim a poslem je to presne stavany na coupe takze to neni nejaky otras tuning ako niektore predavam ho preto lebo ja som si uz kupil originalny rozmyslal som ze si ho necham na leto ale ked sa niekto najde kto by chcel kupit preco nie ? toto foto je urobene este predtym ked som ho mal
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
- Reklama
Re: predny spojler na coupe rv2002
POSLI FOTKU A BERIEM HO!!!! SOM HO UZ CHCEL KUPIT> A NEVERIM, ze ten naraznik od ATH niekto predava.. posli mi icq cislo alebo tak.. dufam, ze si to este nepredal a ak chces, dam ti aj moj original naraznik.. hmm?laxo18 píše:caute ludia mam tu jednu vec na predaj na coupe od roku vyroby 2002 a vyzsie jedna sa o predny spojler aj s hmlovkami otec mi ho trosku buchol zo spodu takze v strede je prasknuty ale to sa da opravit este ho nemam takto nafoteny ako je buchnuty lebo ho mam v servise potom nafotim a poslem je to presne stavany na coupe takze to neni nejaky otras tuning ako niektore predavam ho preto lebo ja som si uz kupil originalny rozmyslal som ze si ho necham na leto ale ked sa niekto najde kto by chcel kupit preco nie ? toto foto je urobene este predtym ked som ho mal