Sice jsem se nakonec rozhodl pro jiný model, ale Accent patřil také do mého seznamu finalistů
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Především proto, že má tvar auta
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Myslím to ve smyslu "sedan", holt jsem odchovaný na škodě 120 a poctivé auto pro mě musí mít předek a zadek
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
, nějak nemám rád ty dnes populární useknuté hatch-back vozítka, i když nic proti nim, samozřejmě, mnohým vyhovují víc.
Dnes jsem si Accenta konečně prohlídl zblízka, parkoval totiž cca 2 metry od naší kanceláře a opravdu je to pěkný kus auta.
Jinak, je fakt že mě už taky párkrát známi prudili s různými negativními názory na vozy Hyundai, a navrhovali různé ojeté zoufalé nebo nové a ještě zoufalejší, nebo naopak zase o dost dražší alternativy, a opravdu nakonec skončili už jen u zpochybňování kvality (spíš výdrže různých částí) poté co jsem jim popsal co všechno za cenu koktávky v téměř základní výbavě dostanu. I když, fakt tohle dělali jen známí, přátelé jsou individualisti a pro ně má výjimečnost velkou hodnotu, takže mě pochopili snad okamžitě
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Taktéž mě fascinovalo, že lidi většinou nedokáží pochopit, že si chci koupit NOVÉ auto. Spolehlivost, původ, záruka, výchozí stav všeho ...za to jsem ochoten si zaplatit.