Ako namontovat otackomer
Moderátor: Moderátoři
Ako namontovat otackomer
Zdravim nevedel by mi niekto poradit, ci sa da na hyundai atos namotovat otackomer? A ako? Neviete na akom principe pracuje otackomer? Je to na nejakom mechnickom pohybe lanka, alebo na nejakom impulzovom principe?
- Reklama
Re: Ako namontovat otackomer
Nevím jak ani Atos vypadá ,ale pokud vím,tak je to velký,jako asionicek píše:Zdravim nevedel by mi niekto poradit, ci sa da na hyundai atos namotovat otackomer? A ako? Neviete na akom principe pracuje otackomer? Je to na nejakom mechnickom pohybe lanka, alebo na nejakom impulzovom principe?
Daewoo Matiz,né?
No otáčkoměr pracuje na principu impulzů!!
Snímač,který počítá rychlost strvačníku+otočení strvačníku a pomocí impulzů to jde do budíku ve kterém je čip a ten to vyhodnotí a pak dá povel a ukáže Ti hodnoty,tak nějak by to mělo fungovat!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- goblin
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, taky jsem měl zálusk na otáčkoměr jelikož ho do mýho broučka nedali Koupil jsem si z led diod stupnici. Mel napajeni a jeden drat pro impulsy, ale nikdo mi nedokazal rict kam to mam pripojit. Pak v jednom servise kia mi to borec zkousel, zapojil to a tim veskera cinost otackomeru zkoncila protoze to prepoloval a z ot. se začoudilo. Pises ze do řj je přiveden signal impulsu ale ani nevim kde tu ridici jednotku mam a kde bych nasel ten signal.
Hyundai Accent 1.3 SOHC,12 V r.v. 2002, LPG
Točkometr
Nejjednodušší zpúsob jak zapojit tenhle krám je následující : jeden drát na plus, druhý na mínus a třetí na napájecí vývod na cívce. Pozor ne na výstupní vývod k rozdělovači, ale na 12V napáječ cívky. Ten je mimochodem vedený od řídící jednotky.