** ANTIkor ANTIochrana, alebo ako prísť o nervy **
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
A co takhle nechat na accentu vystříkat dutiny ? na felícii z r. 1996 sem to dělal a 2007 když sem jí prodával byla netknutá dokonce i 5té dveře což bylo nejchoulostivější místo......Andy4 píše:Dnes som dal auto umyť.
Ako som sa tešil, že bude auto tiptop čisté, tak som po umytí ostal 10x viac sklamaný. Fotografie zverejním, až keď dostanem stanovisko od importéra.
Accent 1,5 CRDi VGT elegance Gold Beige
dutiny
Určitě se to vyplatí!
Jak jsem již psal, tak každé auto rezne, je to víc věc konstrukce, než odolnosti materiálů (např. 5 dveře felicie).
Chce to ale počkat, až budou pořádný vedra, teď by to nemělo cenu.
Chce to nechat auto na sluníčku pořádně rozhicovat ať se vše vypaří a odpoledne ty dutiny vystříkat.
Jak jsem již psal, tak každé auto rezne, je to víc věc konstrukce, než odolnosti materiálů (např. 5 dveře felicie).
Chce to nechat auto na sluníčku pořádně rozhicovat ať se vše vypaří a odpoledne ty dutiny vystříkat.
Re: dutiny
Pls ted jeste pro ty hloupejsi. Co to znamena vystrikat dutiny?:D jako vodou kazdy mozny zahyb kde by se usadila napr sul ze silnic zimnich?cml píše:Určitě se to vyplatí!
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
Re: dutiny
To znamená vystříkat všechny dutiny na podvozku, haubnách ap. antikorozním nástřikem k tomuto účelu vyrobeným.HCD píše:
Pls ted jeste pro ty hloupejsi. Co to znamena vystrikat dutiny?:D jako vodou kazdy mozny zahyb kde by se usadila napr sul ze silnic zimnich?
A co rikate na to to udelat nejakym sprejem od firmy MOTIP? Je to sprej urceny primo na vystrikani dutin vozu, je k nemu dodavana i takova ta pulmetrova hadicka, aby se to dostalo hluboko. Videl jsem to prodavat za 150,- Volili byste tuto variantu?
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
- black_sheep
- Moderátor
turecko.. tak to si vzdycky vzpomenu na thalii, nehorsi vyrobek v dejinach automobilismu, hned po dacii achjo, to musej jit po zisku pres mrtvoly ze presunujou vyrobu do takovejch zemi, pak to nema vypadat tak ze tady hnije novy auto.. je mi z toho docela smutno!tom píše:Accent je z Turecka, základní komponenty jako motor, převodovka a další jsou z Koree...black_sheep píše:no ty koki to by me taky zajimalo... proc ted posledni dobou zjistuju ze ty hyundaie zase takovy zazrak nejsou a dost casto se objevi spatnej kousek? co ja vim tak to vyrabej jen v koreii ty auta co jdou k nam, nebo se mylim a dalo by se rozumne najit duvod proc nejaky 15let stary hyundai slape jak hodinky celou dobu a nekomu se to beznadejne sere a hnije...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep píše:turecko.. tak to si vzdycky vzpomenu na thalii, nehorsi vyrobek v dejinach automobilismu, hned po dacii achjo, to musej jit po zisku pres mrtvoly ze presunujou vyrobu do takovejch zemi, pak to nema vypadat tak ze tady hnije novy auto.. je mi z toho docela smutno!tom píše:Accent je z Turecka, základní komponenty jako motor, převodovka a další jsou z Koree...black_sheep píše:no ty koki to by me taky zajimalo... proc ted posledni dobou zjistuju ze ty hyundaie zase takovy zazrak nejsou a dost casto se objevi spatnej kousek? co ja vim tak to vyrabej jen v koreii ty auta co jdou k nam, nebo se mylim a dalo by se rozumne najit duvod proc nejaky 15let stary hyundai slape jak hodinky celou dobu a nekomu se to beznadejne sere a hnije...
No nevím, já jsem měl možnost být v Turecku přímo ve fabrice v Assanu, kde se vyrábí Accent a Matrix, ale když jsem se zeptal, jestli dělají accenty i pro ČR, tak říkali, že ne. Je možné, že se dováží odjinud, Indie nebo Korea ... nevim
Ve velkým TP je Turecko, Istambul - u karoserie.id23 píše:black_sheep píše:turecko.. tak to si vzdycky vzpomenu na thalii, nehorsi vyrobek v dejinach automobilismu, hned po dacii achjo, to musej jit po zisku pres mrtvoly ze presunujou vyrobu do takovejch zemi, pak to nema vypadat tak ze tady hnije novy auto.. je mi z toho docela smutno!tom píše: Accent je z Turecka, základní komponenty jako motor, převodovka a další jsou z Koree...
No nevím, já jsem měl možnost být v Turecku přímo ve fabrice v Assanu, kde se vyrábí Accent a Matrix, ale když jsem se zeptal, jestli dělají accenty i pro ČR, tak říkali, že ne. Je možné, že se dováží odjinud, Indie nebo Korea ... nevim
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Na stitku pri vodicovych dverach je jasne napisane je to vyrobene v turecku. Preto aj tie Pirelli P6000 od vyroby, su tiez z turecka
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Všechny ostatní Háčka (Atos, Getz, I30) mají Kumho.Mexican píše:Na stitku pri vodicovych dverach je jasne napisane je to vyrobene v turecku. Preto aj tie Pirelli P6000 od vyroby, su tiez z turecka
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Mno tak tos mi hned uklidnil. Parkuju u prace na totalne precpanym parkingu 6ti patrovym Zaruka se na to nevztahne? Pojistka?Milan.M píše:tak mi auto nekdo odrel az se odloupl kousek barvy a uz je to 14 dni a uz je tam rez .hned dnes to necham prelakovat je to hruza ze to hned rezne a to stim ani nejezdim .pozdeji pridam fotku
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008