Barva
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
souhlas, ale misto zluty, radsi cervenou mozna kdyz je nova, ale jak starne, tak zluta vypada desne..
a musim rict, ze nejakejm autum moc slusi zelena:) treba kdyz jsem koukal na tiburonovo coupe tak naraznik bo blatnik nebo co ze to ma nastrikanyho nove, tak je k sezrani
a musim rict, ze nejakejm autum moc slusi zelena:) treba kdyz jsem koukal na tiburonovo coupe tak naraznik bo blatnik nebo co ze to ma nastrikanyho nove, tak je k sezrani
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Až mi žlutá zestárne,možná mě přesvědčíš,že je děsná,ale zatím vypadá móóóóóc dobře.Jinak stříbrná je elegantní,červená-pokud je to odstín Ferari a není to taková ta tmavá a nejlépe na modelu 2007,tak ta jí moc sluší a černá to je dravec.Takže moje pořadí žlutá,černá,červená ferari,stříbrná.Ale chce si to je postavit vedle sebe ,takže pokud by jsme se sešli někdy na srazu,tak tam může začít ta správná a reálná debata opřená o viditelné důkazy.black_sheep píše:souhlas, ale misto zluty, radsi cervenou mozna kdyz je nova, ale jak starne, tak zluta vypada desne..
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
jeste cernou habnu a je to:)Žralok píše:LongStar píše:zluta je dobra holkam se libi.)
Tak to je fakt, funguje na holky, jako mucholapka na mouchy.A taky je pravda, že za těch pár měsíců,co "Žraloka" mám mi ještě nikdo (ani kluci) neřekl,že by se mu ta barva nelíbila,ba naopak.Každý říká, že je to krasavec.A to mě těší.
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
když černou tak jedině komplet -asi takhleLongStar píše:zluta je dobra holkam se libi.)
http://www.tuning-no1.cz/zbozi/2563-hyu ... body-kit-1