Prevodovka kde se doliva olej?

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
strato
**
Kontaktovat uživatele:

Prevodovka kde se doliva olej?

Příspěvek od strato »

Kde najdu otvor v prevodovce pro dolivani oleje_ Diky za rady. :wink:
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
Reklama

Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

kontrolní a nalívací šroub je ze předu převodovky v pravý části..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
bundys
*

Příspěvek od bundys »

nevim jak je to presne u tehlech roku ale ja mam vypousteci na r.v. 95 dole na prevodovce ( z predniho pohledu na auto na levy strane ) a kontrolni je hned nad nim tak 10 centaku trochu vic doleva.
ten kdyz otevres tak by mel malinko vytect olej a zaroven ti poslouzi jako odvzdusnovaci kdybys chtel vypoustet olej pres vypustak. tece to pak lip kdyz je otevrenej.
jo a ja jsem pak vzal hadici a trychtyr ze zhora jsem ji provlikl kolem motoru a pres ten kontrolni sroub tam i novej olej dolil. trvalo to celkem 20 min i s vypustenim takze to muzes zkusit a neni se ceho bat.

jen se ale podivej na www.oleje.cz tam je forum a zjisti si radsi jakej olej do tohohle roku auta aby nebyl jienj nez u me.

tak hodne zdaru cago bundys
strato
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od strato »

no ty srouby co pises mam aj ja tak samo na tych mistech. urcite se podivam na oleje.cz nechtel bych tam nalit neco jineho nez se ma pak by mohli nastat nepekne problemy. jinak diky za rady :wink:
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
Odpovědět

Zpět na „SONATA“