Prevodovka kde se doliva olej?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Prevodovka kde se doliva olej?
Kde najdu otvor v prevodovce pro dolivani oleje_ Diky za rady.
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- Reklama
nevim jak je to presne u tehlech roku ale ja mam vypousteci na r.v. 95 dole na prevodovce ( z predniho pohledu na auto na levy strane ) a kontrolni je hned nad nim tak 10 centaku trochu vic doleva.
ten kdyz otevres tak by mel malinko vytect olej a zaroven ti poslouzi jako odvzdusnovaci kdybys chtel vypoustet olej pres vypustak. tece to pak lip kdyz je otevrenej.
jo a ja jsem pak vzal hadici a trychtyr ze zhora jsem ji provlikl kolem motoru a pres ten kontrolni sroub tam i novej olej dolil. trvalo to celkem 20 min i s vypustenim takze to muzes zkusit a neni se ceho bat.
jen se ale podivej na www.oleje.cz tam je forum a zjisti si radsi jakej olej do tohohle roku auta aby nebyl jienj nez u me.
tak hodne zdaru cago bundys
ten kdyz otevres tak by mel malinko vytect olej a zaroven ti poslouzi jako odvzdusnovaci kdybys chtel vypoustet olej pres vypustak. tece to pak lip kdyz je otevrenej.
jo a ja jsem pak vzal hadici a trychtyr ze zhora jsem ji provlikl kolem motoru a pres ten kontrolni sroub tam i novej olej dolil. trvalo to celkem 20 min i s vypustenim takze to muzes zkusit a neni se ceho bat.
jen se ale podivej na www.oleje.cz tam je forum a zjisti si radsi jakej olej do tohohle roku auta aby nebyl jienj nez u me.
tak hodne zdaru cago bundys