Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Chlapiii ? a to akoze ta T15ka je chladena vodou ? Lebo ak existuje Turbo ktore sa da chladit vodou tak si asi spravim accentika na turbeVladislav Bureš píše:Tak jsem mu ještě přidalYurii píše:Co já vim tak skupáč má T15 ale jako alternativa se dá prej použít bez větších úprav jakákoli T2X akorat si musíš trochu předělat svody a vejfuk."Scoupe is the first production application for Garrett Automotive Products' new model T15 turbocharger. The turbo unit includes water-cooled bearings and housings and an integral wastegate."
olej také chladí ale má menší chladící účinnost přejímá do sebe teplo jako cokoli jiného a odvádí spolu se sebou pryčmirec píše:no pokial to chapem ja dobre uz teraz...tak maze sa olejom a chladi vodou aspon ta t15ka...je to aj na strankach kde predavaju garrett turba...ze water-cooled bearings.....
ja som myslel ze olej je tam na chladenie...ale potom som sa aj zamyslel viac...strasne ma to bolelo a doslo mi ze olej je na mazanie a nie na chladenie.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |