Radenie rychlosti
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
no u mna je to tak, ze mam dost naplno pustenu hudbu a pri radeni pouzivam utackomer, som vsak zaciatocnik s 12000 km na CRDi motore... periferne vsak vidim kde je rucicka a ze treba preradit, nie je to tak ze by som jazdil s ocami na rychlomere a otackomere
zo zaciatku mi pomohly rady odtialto (ako jazdit s diesloma pod) a bolo tam dost skusenosti aj od Mikra... a ja sa rad podelim uz o svoje vlastne aby niekto dalsi nemusel znovu objavovat koleso
zo zaciatku mi pomohly rady odtialto (ako jazdit s diesloma pod) a bolo tam dost skusenosti aj od Mikra... a ja sa rad podelim uz o svoje vlastne aby niekto dalsi nemusel znovu objavovat koleso
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Este by som chcel vediet jednu vec, aj ked to nema nic s touto temou, ale nechcel som zasa robit novu temu. Takze aky je medzi tymto rozdiel?
Parkovacie čidlo - 2 snímače
Parkovací asistent, 4 čidla
Parkovacie čidlo - 4 snímače
Aky je rozdiel medzi cidlom a snimacom?
Parkovacie čidlo - 2 snímače
Parkovací asistent, 4 čidla
Parkovacie čidlo - 4 snímače
Aky je rozdiel medzi cidlom a snimacom?
HYUNDAI ACCENT 1.4 16V
EBONY BLACK
ELEGANCE
EBONY BLACK
ELEGANCE
- Enigmatique
- *
- Kontaktovat uživatele:
problém so zaradením spiatočky
Poradí mi niekto? New accent 1,5 CRDi - 2007, 4000 km. Dopredné rýchlosti udú zaradiť perfektne, spiatočka ide zaradiť ťažšie a po zaradení mám pocit že nie je dostatočne "na svojom mieste", ba dva krát sa mi stalo, že pri cúvaní " vyskočila". Okrem toho objavuje sa mi závada: po vyradení rýchlosti a po dobrzdení - vozidlo už stojí - počuť pazvuk, akoby dobiehalo koleso so skriveným brzdovým kotúčom ešte 2 - 5 sec.[/i]
Rado
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém so zaradením spiatočky
mne to robilo tiez. je potrebne sa naucit tu spiatocku radit. v servise ti to neodstrania kedze aj v prirucke je napisane ze pred zaradenim spiatocky je potrebne vymacknut naprazdno spojku.Rado píše:Poradí mi niekto? New accent 1,5 CRDi - 2007, 4000 km. Dopredné rýchlosti udú zaradiť perfektne, spiatočka ide zaradiť ťažšie a po zaradení mám pocit že nie je dostatočne "na svojom mieste", ba dva krát sa mi stalo, že pri cúvaní " vyskočila". Okrem toho objavuje sa mi závada: po vyradení rýchlosti a po dobrzdení - vozidlo už stojí - počuť pazvuk, akoby dobiehalo koleso so skriveným brzdovým kotúčom ešte 2 - 5 sec.[/i]
robim to tak a odvtedy nemam problem. proste prevodovka je korejskej vyroby. treba sa s tym zmierit.
pokial by si mal zavaznejsie problemy reklamuj u predajcu.
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém so zaradením spiatočky
ja poradim len jedno - citat forum... prevodovka a problemy sa riesia v 2 vlaknach, takze pls prehod si prispevok tam a toto zmazRado píše:Poradí mi niekto? New accent 1,5 CRDi - 2007, 4000 km. Dopredné rýchlosti udú zaradiť perfektne, spiatočka ide zaradiť ťažšie a po zaradení mám pocit že nie je dostatočne "na svojom mieste", ba dva krát sa mi stalo, že pri cúvaní " vyskočila". Okrem toho objavuje sa mi závada: po vyradení rýchlosti a po dobrzdení - vozidlo už stojí - počuť pazvuk, akoby dobiehalo koleso so skriveným brzdovým kotúčom ešte 2 - 5 sec.[/i]
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
u benzínu se nemusíš bát, když chceš jet klidnou jízdou tak do 3000ot. bohatě musíš vyjít.
No a když potřebuješ tak trošku zadovádět nebo zrychlit, tak kolem 4000 to už pěkně šupe krouťák i koně jsou cítit.
Když je pěkně zahřátý motor, tak dovádí i 1,4 až až
No a když potřebuješ tak trošku zadovádět nebo zrychlit, tak kolem 4000 to už pěkně šupe krouťák i koně jsou cítit.
Když je pěkně zahřátý motor, tak dovádí i 1,4 až až
Jarda, Olomouc
I30 kombi 1,4MPI, CVVT (typ PDE r.v.2020)
Fiery red
I30 kombi 1,4MPI, CVVT (typ PDE r.v.2020)
Fiery red