eeeeeeeeeeeee ty jsi u toho nebyl, tak bych mohla trvdit ze nekdo me, ale ne, ja jsem zacouvala do chlapa na mou obranu, byl uz vecer, ja za sebou 650 km a byla jsem uz polomrtva
Lulie píše:eeeeeeeeeeeee ty jsi u toho nebyl, tak bych mohla trvdit ze nekdo me, ale ne, ja jsem zacouvala do chlapa na mou obranu, byl uz vecer, ja za sebou 650 km a byla jsem uz polomrtva
mno a proto jdu do tech parkovacich senzoru:D takovy to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip by probralo i mrtvyho;)
Hardcam píše:A to me je taky 23 a maturitni ples sve polovicky jsem si odbyl uz v lednu. Pokud se nebudete zlobit, presunu to do srazu.
Nevadi, snad to pak nekdo najde;)
Tys Tomovi psal? ja ho mam jen na icq, mobil sem nekam zalozil.. Kazdopadne me nenapada kde se da dobre srazit, vyfotit si auta, pokecat.. max tak na Turanech u takovy ty hospy co je mimo cestu.. Tam je klidek..
Mno sobota nebo nedele.. Pisni mi pro jistotu soukromou zpravou cislo. Pl posli mi ho i ty Hardcame a nejlepe i na Toma.. To nejak obvolam az pojedu z prace domu.. pak hned letim na maturak a proberu se pocitam nekdy zejtra odpoledne..
Ok me sobota vyhovuje. nekdy po 14. hodine nejdriv.. kdyz mi pisnete cisla tak vam zavolam, pripdne sem nekdo pisnete na tvrdo cas kde a kdy se sejit..