Disky na Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Disky na Getze
Chci se zeptat, za chvíli bude jaro a já si chci koupit nějaký disky, je jedno jestli litý nebo plecháče, hlavně aby byly levný. Doporučili by jste mi nějakej obchod?
kola tam mám tyto:
5.0J X 14 ET46 175/65 R14 82T
Hlavně aby mě to nezruinovalo. díky
kola tam mám tyto:
5.0J X 14 ET46 175/65 R14 82T
Hlavně aby mě to nezruinovalo. díky
Hyundai Getz 1.4 16V 71Kw 11/2007 Red
- Reklama
kolečka
Ja mam dobrou zkusenost s ....
Bral bych neco v akci .... jinak je to darda
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... elift%2005
Predpokladam, ze do 15" nepujdes quli pneu, jetotak?
Bral bych neco v akci .... jinak je to darda
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfi ... elift%2005
Predpokladam, ze do 15" nepujdes quli pneu, jetotak?
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
do 15 rozhodně nepujdu, mam doma pneumatiky co jsem dostal zdarma, koukam ze ta cena je i tak dost vysoka, nejspis pujdu do techto:
http://www.pneu-peterka.cz/produkt/plec ... -14133mwd/
http://www.pneu-peterka.cz/produkt/plec ... -14133mwd/
Hyundai Getz 1.4 16V 71Kw 11/2007 Red
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na www.sportauto.cz sekce akce
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Přidej si pár kaček a jdi do elektronů ať to trochu vypadá. Já vím že peníze nerostou na stromě, ale přeci jenom když už kupovat tak liťáky. Zimní na plechách už máš.
Před novým rokem tu byly na prodej dvě sady 14" i 13" za dobrou cenu i s gumama.
Před novým rokem tu byly na prodej dvě sady 14" i 13" za dobrou cenu i s gumama.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Alu disky
Tak tak, i u nás v Chebu bývá na jaře akce, kdy jsou ke koupi ALU disky, myslím,že mne vyšly na 4x2000....ale..!!!!..jako magnet na průsery, jsem dostal jeden, kde byla vada v materiálu,a skrz kov unikal vzduch drobounlinkou trhlinkou,že za den byla guma prázdná, takže týden čekání na náhradní+kafe+hluboké omluvy....a taky jsem si k tomu dokoupil...je to jen k ALU diskům....sadu bezpečnostních matic na speciální klíč, na každé kolo je jedna + jedna rezervní...ta krabiš´čka stála tuším 780 Kč...Matice k ALU diskům jsou taky jiné, útlejší,aby se vešly do otvorůtakže vozím 4ramenný klíč aby pojal oba rozměry matic,letních alu a zimních plechových...
Getz UG 1341
Taky hlasuju pro alu. Kdyz jsem presne tenhle problem resil, staly alu cca. tolik, co plechace. Presne jak pise Michalcz, 14´´pneu jsem nechtel vyhodit (i kdyz jsem to nakonec udelal) a navic jsem uz parkrat prezul a pak vyrazil nekam do alp, kde jeste snezilo. Takze stejny rozmer pneu je vyhoda, protoze na ne pasuji retezy. To same je s rezervou.
A s sirkou pneu problem nemam. Jedine co by siroke pneu Getzankovi prinesly by byla vetsi spotreba, vetsi valivy odpor, vetsi hluk a drazsi pneu.
A s sirkou pneu problem nemam. Jedine co by siroke pneu Getzankovi prinesly by byla vetsi spotreba, vetsi valivy odpor, vetsi hluk a drazsi pneu.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
elektrony na prodej
Zdravim
mám tu zákazníka kterej má na prodej origo litá kola na Getze včetně pneu Kumho 165/65 R14, nabídněte cenu, nebudem to asi přehánět, zkusim dojednat když tak se ozvěte.
mám tu zákazníka kterej má na prodej origo litá kola na Getze včetně pneu Kumho 165/65 R14, nabídněte cenu, nebudem to asi přehánět, zkusim dojednat když tak se ozvěte.
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
A kdyby sis poridil staryho zigulika, tak udelas jeste lip. Toho Ti neukradne vubec nikdoMirdaP píše:Kašli na hliníky, zbytečně to láká k ukradení, zeptej se na nový plecháče v prodejně Hyundai, uvidíš jak zajímavou cenu nabídnou...
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
s tym zigulakom fakt trefny nazor. Rozdiel v cene nie je vobec dramaticky a ak si k plechacom pripocitame ste puklice (nemyslim tunerske z Globusu co odpadnu uz pri vychadzani z parkoviska) tak je to tak 1600-1800 kc. Hlinikove disky 15" je mzone kupit od 1900 do 2400 uplne luxusne (mna moje stali 1999 vratanie podloziek pod disky a matic)XMira píše:A kdyby sis poridil staryho zigulika, tak udelas jeste lip. Toho Ti neukradne vubec nikdoMirdaP píše:Kašli na hliníky, zbytečně to láká k ukradení, zeptej se na nový plecháče v prodejně Hyundai, uvidíš jak zajímavou cenu nabídnou...
Hlinikovy disk sa lahsie cisti a aj ked sa to nezda je pevnejsi ako plech
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
disky
Ono je aj celkom zaujímavé zistiť aká je váha " hlinníkového " disku vs plechový. Udajne tie ľahké disky sú kované alebo magnesiové? a sú aj extra drahé, " obyčajné " sú vraj o kúsok ťažšie ako plechové... treba zvážiť... ale, mám origo hlinníkové pri kúpe a plechové som kúpil pod rukou a až pri dokladnej kontrole som zistil že boli pre suzuki ignis, sú 4 1/2, 4 diery, rozteč sedí, ale ET je trošku menšia? vačšia?- disk je bližšie brzdám ale fuguje to OK. Matice som nedal z hlinníových ale kúpil som myslím na škodovky , tie origo trošku nepekne vytrčali a na čiernom plechovom disku to nevyzeralo dobre aj keď na zimu dávam puklice kvoli špine. Všetko funguje, aj keď nie origo ale OK.
hmotnosť
... ono asi nie je plech a plech a elektron a elektron... V autobildu to vážili a vyšlo to vždy v neprospech elektronu takže neviem.... treba váhu a porovnať konkrétne.... aj tie pneu asi nebudú všetky rovnaké čo do hmotnosti...