Dobrý den,
Jak se zdá, tak mi odešlo ložisko na vodní pumpě u mého Accenta r.v 96 z čehož vyplývá že je v pr..li Ptám se je velký problém tuto vyměnit ?? Musí se spustit motor, nebo to jde vyměnit na místě?
Promiňte, že se tak blbě ptám, ale jsem totálně neznalý problematiky Děkuji za odpověď
VODNÍ PUMPA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- chcaldoryny
- *
VODNÍ PUMPA
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
- Reklama
Preji dobry den jsou to dva dny co jsem ho taky menil a je to docela sranda, pac tri z pjeti sroubu jsou schovany pod krytem rozvodoveho remenu, a ten kryt se da sundat jakmile se vynda klikova remenice,coz je problem pac je ta matka docela utahla a jeste zarezla. Jinak je potreba sundat silemblok a vypustit chladici vodu, ale pozor i po vypusteni z chladice stejne je voda furt v motoru.
A co ti to vubec dela ze to chces vymenit?
A co ti to vubec dela ze to chces vymenit?
- chcaldoryny
- *
dík za odpověď,
při volnoběhu se ozývá z prostoru pumpy hrozné vrzání a když zahýbu řemenicí u pumpy tak je cítit dosti velká vůle do boku. Je jenom otázka času kdy to klekne úplně.
při volnoběhu se ozývá z prostoru pumpy hrozné vrzání a když zahýbu řemenicí u pumpy tak je cítit dosti velká vůle do boku. Je jenom otázka času kdy to klekne úplně.
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
Me to vydavalo sileny huceni a takovy drhnuti. Asi 3 mesice sem to snasel ale tet uz jsou sliset z motoru jen zdravy zvuky.
Tady je stranka z ktery jsem ho obednaval.
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... /D15004JC/
Tady je stranka z ktery jsem ho obednaval.
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... /D15004JC/
- chcaldoryny
- *
- chcaldoryny
- *