Ale stale mi vrta v hlave ta žltá pena na vikú od bloku motora. Je to normálne? alebo fakt mi praskla niekde hlava? čo by som bol dost nerad

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
cena za celý motor bude vyší jak za hlavu a repas pokud budou v pořádku vedení ventilů repas mojí hlavy komplet GO vyšla na 2000 to ale předpokládá nějaký původní stav a za použití stávajících ventilů které pokud jsou dobré můžeš použít je jen otázkou vedení ventilů pokud to bude dobré tak to na tolik nevyjde jen pro upřesnění ta cena je jen za broušení už vyndané a odstrojené hlavyKamil píše:To,že je pěna na víčku,může taky znamenat,že je jenom prdlé těsnění pod hlavou.
Kolik by stál takový repas hlavy?Nebylo by lepší koupit celý starší motor?
Prosím tě ty ceny musíš brát s rezernou já na své auto seženu jetou převodovku za 2-4tis ale třeba na fokuse 2004 jsme kupovali jetou za tuším 25tis ceny se budou muset zjistit může to být pak všechno jinakKamil píše:Aha.Já se ptal jenom proto,že jsem tady viděl prodávat motory od 5000 do 10000 Kč.Já totiž nemám šajnu kolik stojí opravy motorů.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |