![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Spotreba Accenta 1.5 12V
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- chcaldoryny
- *
spotřebu oleje jsem
spotřebu oleje jsem měl taky kolem litru na 1000km, přetěsnil jsem co se dalo a co jsem nakonec zjistil?? MALINKOU DÍRKU na olejové vaně pod motorem
.Byla velikosti dírky po jehle. Když auto stálo tak v pohodě, ale jakmile jsem se rozjel tak se zvedl tlak a olej si to sral na cestu. Nová stojí cca 1900kč.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
ACCENT 1.3 12V 55kw r.v. 1996 5dvř., ABS, Klimatizace, 2x airbag, el.stahování oken, nastavitelný volant, imobilizer, central, tónované skla, silver glacied a neznalého řidiče za volantem
- Reklama
Spotřeba
Mně to olej prakticky nežere, ale spotřebu nafty v zimě těžko stlačím pod 6. Jenže to je asi i tím, že jezdím s dieslem kratší štreky, vhodné spíš pro benzíňák.
Accent CRDi 1,5 2002
-
- **
Mna na tomto aute stve najviac ta spotreba.
V lete najazdim mozno o 550km na nadrz.
Pravda je ze jazdim kratke vzdialenosti ale ta spotreba je strasna.
V meste viac ako 11 litrov. Ved nemam dvojliter.
Toto auto nieje zle podvozok drzi lebo ma zaklad mitsubishi.
Ale ta spotreba, ja tankujem Shell V-Power a ten stoji 40,40sk za liter. V poslednej dobe zacinam uvazovat o dakom diesli.
Kedy sa ma menit palivovy filter este som ho nemenil, mam najazdenich 95 000km. A dakujem za prispevky
V lete najazdim mozno o 550km na nadrz.
Pravda je ze jazdim kratke vzdialenosti ale ta spotreba je strasna.
V meste viac ako 11 litrov. Ved nemam dvojliter.
Toto auto nieje zle podvozok drzi lebo ma zaklad mitsubishi.
Ale ta spotreba, ja tankujem Shell V-Power a ten stoji 40,40sk za liter. V poslednej dobe zacinam uvazovat o dakom diesli.
Kedy sa ma menit palivovy filter este som ho nemenil, mam najazdenich 95 000km. A dakujem za prispevky
Naposledy upravil(a) super.soso dne 06 pro 2008, 19:39, celkem upraveno 1 x.
..
liter oleja na 1000km je poriadne vela. Ak nekvapka na zem tak sa musi len spalit co by malo byt vidno na modrom dyme z vyfuku. Ak je tak tak su odidene gufera na ventiloch alebo stieracie kruzky. Niekedy pomoze namiesto 5W40 dat olej 15W40 lebo ten je hustejsi. Ohladne spotreby tak v technickom je ozaj dost napisane ale v lete ked sa ide predpisovo da sa spravit aj kusok nad 5litrov na 100km. Ale priemer mam tych 7. Teraz v zime beham vacssinou 5 km hore dole do roboty a to mi vyjde aj na 9-10litrov na 100 a to ani poriadne nemrzne este. Uz nech je leto
Hlavne si nemyslime, ze daky moderny diesel zere par litrikov teraz v zime. On si tiez svoje potiahne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Pri 280 000km totalna buracka
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
zdravym, na tu velkou spotrebu v zime mam jedno reseni, pro nasavani tepleho vzduchu jsem odstranil originalni vzduchovy filtr a nahradil jej sportovnim filtrem. Jednak to ma lepsi zvuk a vubec celkove se mi to zda zivejsi a navyc klesla mirne i spotrba.
Jinak jezdim ve meste cca za8l/100km a na dalky sem se dokonce jednou dostal i na 5,8l/100km.
Myslim si ze spotreba je hlavne na ridici a na stilu jizdy.
Jinak jezdim ve meste cca za8l/100km a na dalky sem se dokonce jednou dostal i na 5,8l/100km.
-
- **
jandax píše:zdravym, na tu velkou spotrebu v zime mam jedno reseni, pro nasavani tepleho vzduchu jsem odstranil originalni vzduchovy filtr a nahradil jej sportovnim filtrem. Jednak to ma lepsi zvuk a vubec celkove se mi to zda zivejsi a navyc klesla mirne i spotrba.
mas uplna pravdu ze spotreba je na vodicovy, ale ja sa s tou spotrebou neviem pohnut dole. Tak napis ako radis,ci vyhadzujes rychlost atd. Lebo rad by som sa daco naucil.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
no moderny dieasel.. posledne 2 tankovania cca 4,8 litrazhrado píše:liter oleja na 1000km je poriadne vela. Ak nekvapka na zem tak sa musi len spalit co by malo byt vidno na modrom dyme z vyfuku. Ak je tak tak su odidene gufera na ventiloch alebo stieracie kruzky. Niekedy pomoze namiesto 5W40 dat olej 15W40 lebo ten je hustejsi. Ohladne spotreby tak v technickom je ozaj dost napisane ale v lete ked sa ide predpisovo da sa spravit aj kusok nad 5litrov na 100km. Ale priemer mam tych 7. Teraz v zime beham vacssinou 5 km hore dole do roboty a to mi vyjde aj na 9-10litrov na 100 a to ani poriadne nemrzne este. Uz nech je letoHlavne si nemyslime, ze daky moderny diesel zere par litrikov teraz v zime. On si tiez svoje potiahne
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
doporučené rychlosti pro řazení je
1-2 nebo 2-1 20km/h
2-3 nebo 3-2 40km/h
3-4 nebo 4-3 55km/h
4-5 nebo 5-4 75km/h
plyn sešlapnuty na jednu třetinu....
takhle to mam napsane v knížce pro minimalni spotřbu auta...
1-2 nebo 2-1 20km/h
2-3 nebo 3-2 40km/h
3-4 nebo 4-3 55km/h
4-5 nebo 5-4 75km/h
plyn sešlapnuty na jednu třetinu....
takhle to mam napsane v knížce pro minimalni spotřbu auta...
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010