ladenej lauf
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ladenej lauf
chci se zeptat jestli fizlum budou vadit 2x DTM kulaty koncovky... mam doma vyfuk od WM Sport a chci ho davat na auto a tak se radsi ptam na vase nazory diky za rady vsem kdo napisi
Hyundai Accent 1.5i GLS r.v.95
- Reklama
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Správně by na autě nemělo být nic co tam výrobce nedal či neumožuňuje popřípadě co pro dané auto není homologované což by byl případ výfuku správně by měl být ten výfuk homologaci pro tvůj vůz tzn že při aplikaci auto splňuje všechny ekologické hlukové a bezpečnostní normy. Některé výfuky toto mají a splňují ale to jsou celé výfukové systémy od renomovaných výrobců jejiž cena se pohybuje v desetitisících. Praxe je ale taková že pokud splňuješ určité hlukové normy a není do očí byjíci úprava zejména typu duplex na autě které je známé a nikdy v žádné verzy duplex nemělo tak to prochází bez problémů jsem toho prozatím zdázným příkladem kdy hluk vycházející z mého výfuku je nekolika násobně vyší nežli zvuk Scoupe GT při upadlém výfuku hned za turbem je ale fakt že přitahuju pozornost policejních hlídek kolem kterých raději projíždím na volnoběh či s rychlostí těsně nad minimálními otáčkami když už se hlídce nemohu nijak vyhlout. Ale musím uznat že prozatím jsou čeští policisté velice schovívavý a spíše si při kontrole hledí datumu platnosti STK nežli 3" roury vedoucí z pod auta i když už mi párkrát řekli abych to vypnul abycom se slyšeli ale spíše obdivoval a koukal se zájmem než aby hledal důvody pro odlehčení peněženky.
Takže pokud to nebude přehnaně bijící do očí a uší tak to tam bez obav dej jen podotýkám že takle schovívavost už neplatí u STK nebo alespoň ne v té míře jako u policejních hlídek.
Takže pokud to nebude přehnaně bijící do očí a uší tak to tam bez obav dej jen podotýkám že takle schovívavost už neplatí u STK nebo alespoň ne v té míře jako u policejních hlídek.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- tom.rockys
- **
- Kontaktovat uživatele:
muj vejfuk je taky hlučnej jak něco a když jedu kolem nich tak dělám to samý .. skoro volnoběh ... ale zatim mě za tu dobu co jezdim policie nestavěla ...Vladislav Bureš píše:Správně by na autě nemělo být nic co tam výrobce nedal či neumožuňuje popřípadě co pro dané auto není homologované což by byl případ výfuku správně by měl být ten výfuk homologaci pro tvůj vůz tzn že při aplikaci auto splňuje všechny ekologické hlukové a bezpečnostní normy. Některé výfuky toto mají a splňují ale to jsou celé výfukové systémy od renomovaných výrobců jejiž cena se pohybuje v desetitisících. Praxe je ale taková že pokud splňuješ určité hlukové normy a není do očí byjíci úprava zejména typu duplex na autě které je známé a nikdy v žádné verzy duplex nemělo tak to prochází bez problémů jsem toho prozatím zdázným příkladem kdy hluk vycházející z mého výfuku je nekolika násobně vyší nežli zvuk Scoupe GT při upadlém výfuku hned za turbem je ale fakt že přitahuju pozornost policejních hlídek kolem kterých raději projíždím na volnoběh či s rychlostí těsně nad minimálními otáčkami když už se hlídce nemohu nijak vyhlout. Ale musím uznat že prozatím jsou čeští policisté velice schovívavý a spíše si při kontrole hledí datumu platnosti STK nežli 3" roury vedoucí z pod auta i když už mi párkrát řekli abych to vypnul abycom se slyšeli ale spíše obdivoval a koukal se zájmem než aby hledal důvody pro odlehčení peněženky.
2x Lantra 1.6 16V [G4CR], J1, r.v.1992 ( červená ) a 1993 ( modrá )
---
info about my car -->>> http://rockys.lantraweb.net/
---
fotoreportér, kameraman, hlavní grafik & přispívající redakror pro tuningový server http://WWW.EXTRA-TUNING.COM
---
info about my car -->>> http://rockys.lantraweb.net/
---
fotoreportér, kameraman, hlavní grafik & přispívající redakror pro tuningový server http://WWW.EXTRA-TUNING.COM
Re: ladenej lauf
Myslim ak to nejak nebude brutalne vytrcat tak nie je problem....Michal.M píše:chci se zeptat jestli fizlum budou vadit 2x DTM kulaty koncovky... mam doma vyfuk od WM Sport a chci ho davat na auto a tak se radsi ptam na vase nazory diky za rady vsem kdo napisi
PS: Neradim davat prec tlmice a vymenit ich za rury... Na to su u nas policajti alergicky
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
mno ja som vymenil stredovy tlmic za rezonator, a koncovy tlmic za "sportovy" ze vraj....a huci to tak akurat....ked idem okolo policajnej hliadky tak este zaturujem nech si chlapci uziju....som nazoru ze ked mozu je.at oni mna mozem aj ja ich....ale zatial nebol problem....jo hluk sa zvysil este o trosicku ked som na sanie dal hrusticku ale aj tak je to v poho....ja nie som za hluk ako bez vyfuku....je to hruza a ja som sa az hanbil ked mi uhnil vlnovec...to bolo hluku...to cele kosice vedeli ked som siel cez mesto
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Na to bych zapoměl máš pravdu protůrovat také dělám ale až když mám jistotu že si mě na chvíli nevypůjčí to potom podřazuju s meziplynem i z kopečka ale až na jejich úrovni kdy mi tam už nemůže skočit i když od doby co jem vyndal stavitelnou koncovku z tlumiče tak je raději objíždím to by jste nevěřili ono to fakt funguje ona ta koncovka velice razantně mění tón a hlavně hluk zase jí tam vrátím bez ní to je docela peklo kam se hrabe Scoupe GT s upadlím výfukem za turbem to je takové šeptánímirec píše:mno ja som vymenil stredovy tlmic za rezonator, a koncovy tlmic za "sportovy" ze vraj....a huci to tak akurat....ked idem okolo policajnej hliadky tak este zaturujem nech si chlapci uziju....som nazoru ze ked mozu je.at oni mna mozem aj ja ich....ale zatial nebol problem....jo hluk sa zvysil este o trosicku ked som na sanie dal hrusticku ale aj tak je to v poho....ja nie som za hluk ako bez vyfuku....je to hruza a ja som sa az hanbil ked mi uhnil vlnovec...to bolo hluku...to cele kosice vedeli ked som siel cez mesto
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
ja nemam rad extra rev!!! zrovna nedavno jsme s petrem jeli na kladenskej mini sraz u penny kterej je kazdy pondeli myslim!! a po ceste na svetlech nas obklicili asi 3 AUTA(megan cordoba a nakej citrous asi) a zacli to vytacet a kraval jak stetka jeste do toho troubili. a pak padla zelena a krapet jim to nejelo osobne si myslim ze lauf by mel byt umerny motoru!! trebas to nismo to at si rve jak chce to muze:) dneska ma ladak uz kazdy auto a kazdej obsah!!! kdyz vidim ty chuje s ksiltama v aute tak je mi jasny ze bude poslouchat jungle,bude mit ladak ,bude se k auto chovat jak ....,a bude zavodit ikdyby se mel posrat!!!
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Krásně napsaný.LongStar píše: kdyz vidim ty chuje s ksiltama v aute tak je mi jasny ze bude poslouchat jungle,bude mit ladak ,bude se k auto chovat jak ....,a bude zavodit ikdyby se mel posrat!!!
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Svata pravda... Machirci machirci, ale pak je utres s klasickou tovarni konfiguraci... Tohle uz jsem zazil mockrat:) A jak jsi psal o tech chujich... tak jsem nedavno cetl na tipcarsech, v recezich clanek, ktery psal majitel jednoho Mercedesu. Doporucuju precist:) Je to pod nazvem "RECENZE OJETIN: Mercedes-Benz W124 500E/E500" Vytrhnu z kontextu: "Myslím, že chlapec v oktávce s křídlem, který se rozhodl dívce vedle ukázat, jak že to načipované TDI jede, doufal právě v tuto motorizaci černé W124, o které píšu tento test. No, ono ani 250D, 300D, 200E, 230E či 260E nebyli žádnými sprintery. Byl to takový ten osmnáctiletý nevyježděný rybízek s kšiltem dozadu, na kterého se ani nelze zlobit, že nemá základní povědomí o autech, která už samotnou svojí existencí popostrčila vývoj dopředu. ... Mohu se jen dohadovat, jakými siláckými žvásty krmil slepičku vedle když vytočil jedničku, přepočítal zuby a zařadil dvojku, zatímco já jsem vedle něj černou limuzínu zvolna posouval lechtáním plynu. Umím si však živě představit to zaražené ticho, když jsem po pár vteřinách prošlápl plyn k podlaze, automat tam nekompromisně vrazil jedničku, osmiválec zlobně zahučel a katapultovat osmnáct metráků poctivé oceli vpřed. Není to ostuda oktávky, ale mladíka, který neví, že když má W124 nápadně rozšířené blatníky a celá vůbec sedí neobvykle nízko, tak to není žádný taxík, ale titán, před kterým se musí sklonit každý, kdo zrovna nesedí třeba v aktuálním provedení BMW M5."LongStar píše:ja nemam rad extra rev!!! zrovna nedavno jsme s petrem jeli na kladenskej mini sraz u penny kterej je kazdy pondeli myslim!! a po ceste na svetlech nas obklicili asi 3 AUTA(megan cordoba a nakej citrous asi) a zacli to vytacet a kraval jak stetka jeste do toho troubili. a pak padla zelena a krapet jim to nejelo osobne si myslim ze lauf by mel byt umerny motoru!! trebas to nismo to at si rve jak chce to muze:) dneska ma ladak uz kazdy auto a kazdej obsah!!! kdyz vidim ty chuje s ksiltama v aute tak je mi jasny ze bude poslouchat jungle,bude mit ladak ,bude se k auto chovat jak ....,a bude zavodit ikdyby se mel posrat!!!
Přečtěte si, je to zajímavé
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
a také si něco přečtu o W124 to bude zajímavé
http://www.tipcar.cz/recenze_ojetin_mer ... -2463.html
http://www.tipcar.cz/recenze_ojetin_mer ... -2463.html
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Teď po tom Policie docela fakt de. Podívaj se dolů a jak uviděj podivné sváry, tak jdou pomalu ale jistě. Nesmí být hlučný, přesahovat přez nárazník a hlavně má mít homologaci pro daný typ vozidla
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94