Obávám se že to u mě neprojde, to bude návštěva nějakého obchůdku typu outletLongStar píše:no jestli ma rada hnedou tak je jasny co ji dat:DDDD![]()
![]()
![]()
![]()
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Obávám se že to u mě neprojde, to bude návštěva nějakého obchůdku typu outletLongStar píše:no jestli ma rada hnedou tak je jasny co ji dat:DDDD![]()
![]()
![]()
![]()
FidorkuLongStar píše:no jestli ma rada hnedou tak je jasny co ji dat:DDDD![]()
![]()
![]()
![]()
To neprojde protože pak jí budeš muset dát ještě něco na usmířenou že jsi to tak nemyslel a tomu dárku se stejně nakonec nevyhneš. já si to odbydu ve štěrboholích v outletu a mám klid a ona bude šťastná třeba z bot či něčeho takového ženský to kdyby se jim líbyli třeba stěrače nebo žárovky či tak nějak to by byla parádaLongStar píše:me to ceka dneska jedem na zlicit!!! premejslim ze bych se s ni na den nebo dva rozesel:D
A už máš vyhlídlou přestavbu zadních bubnů na kotouče? To by chtělo, bylo by to docela srandovní už jsem takhle vyděl jednu fábii v předu veliké děrované korouče 5-ti paprskové 17"ky a v zadu mini bubíneček
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |