![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
takže je jedno kde a co tankuješ, pořád je to jedno a to samý... lol
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak se odhad potvrdil - asi si stěžuju sám, takže jedinou reakcí je vysvětlení, že je to normální. Cituji odpověď:Pepa59 píše:Koukám na Spritmonitoru (tam se zadává i údaj o spotřebě z PP), že všechny pal. počítače i30 lžou o to jedno pivo, nejčastěji 0,3 - 0,6 litru. Namátkou jsem zkusil tři Octávky, a tam to nejčastěji bylo 0,2 litru.
Servisy to odmítají řešit, tak jsem včera napsal stížnost naNojó, já vím, že dřív se ten hrách udrží na zdi, než by s tím oni něco udělali - třeba uvolnili SW servisům a kdo chce, aby mu to seřídili.
Tak mě podpořte, a napište jim taky, ať s tím něco dělají. Formulář je zde:
http://www.hyundai.cz/o-nas/o-spolecnosti/kontakt
Tak můžeš tankovat v Maršovicíchmilda h píše:To jste na tom dobře. U násNové Město - 32,50, Žďár n/Sáz. okolo 30,50 Kč
Prostě v jednom městě se hoši spolu domluví a cena mezi nimi vždy naprosto stejná, nehledě na značce, kterou mají v názvu. Paskři..i![]()
![]()
Pan vedoucí servisních služeb je opravdu odborníkPepa59 píše:
Ad 1 Spotřeba dle palubního počítače
Údaj o průměrné spotřebě paliva patří k nezákladnějším funkcím palubního počítače. Výpočet průměrné spotřeby se počítá z doby otevření vstřikovačů a ujeté vzdálenosti. Odchylky rychloměrů u vozidel se pohybují v rozmezí od 3% do 7%. Bohužel vypočtená hodnota průměrné spotřeby vychází z této nepřesnosti. Výsledná hodnota se tedy liší od skutečné právě v těchto odchylkách.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |