Cert a Gandalf mě tak nalomili, že jsem dneska po prostudování předpovědi počasí, přezul na letní ve středu už pomažu do rajchu na elektronech ( zatím Borbet ) .... podle toho, co jsem se dočetl na ÚAMK, tak v Německu používání zimních pneu nijak časově omezené není, takže by to mělo být bez problémů ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Tak to zase bude na mě
Jen doufám, že z nás neuděláš dobrovolné přispěvatele na Tvé pokutové bloky nebo nám nepřepošleš na konto nějaký ten bodík... až narazíš na "frajera v modrém", který nechce pochopit cíl a hlavně smysl zákonné úpravy
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Vilda píše:Cert a Gandalf mě tak nalomili, že jsem dneska po prostudování předpovědi počasí, přezul na letní ve středu už pomažu do rajchu na elektronech ( zatím Borbet ) .... podle toho, co jsem se dočetl na ÚAMK, tak v Německu používání zimních pneu nijak časově omezené není, takže by to mělo být bez problémů ...
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
To je normálně paráda .. i na Borbetech konečně krásnej jarní den, od 11 hodin lítám okolo Accentíka ... leštim a šlechtim. Vrátil jsem do auta i koberečky a to je skoro konečná letní příprava ... ještě příjde na řadu Turtle Vax, ale to bude až po návratu z rajchu ...
od vikendu beham na pirelli p6 cinturato. zdaju sa fajn, ale mam zatial na nich len cca 600km, tak je skoro hodnotit. s pirelli p6000 som bol spokojny, az na to piskanie v zakrutach. ale su to makke pneumatiky...
oproti zimnym yokohamam sa to neda porovnavat. s tymi yokohamami nie som spokojny. predtym som mal na cliu continental ecocontact a tie boli na figu. za sucha boli fajn, ale akonahle trosku zaprsalo, tak som sa smykal. a taketo skusenosti ma viacero kamaratov, kt. maju continentalky na svojich autach...
Já se přiznám, že před pár lety jsem koupil Matadory-zimní a už nikdy více, navíc v testech co jsem v posledních letech četl jsou většinou na chvostu, ale to taky nemusí být určující. Třeba mají nové kvalitnější modelové řady.
Dnes bych při koupi letních zvažoval mezi Pirelli Cinturato P6 a Nokian H a to nejen proto, že uspěly v testech, ale dají se koupit za celkem rozumnou cenu a těm značkám věřím. Continental je sice v téhle třídě záruka kvality, ale cenově jsou zpravidla o dost výš. Dunlopy jsem měl na Fabii a přišly mi dost tvrdé, mám raději měkčí směs..
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
ZdeněkSvoboda píše:Ten test sem neměl mexican dávat...nasadil mi akorát brouka
Už jsem byl rozhodnutý pro nokian i3 a teď dumám nad těmi H
Proto se na žádný testy nikdy nedívám .... zavolám švagrovi z pneu servisu a nechám si poradit o Nokianech se všeobecně ví, že to jsou dost dobrý pneu, takže ať se rozhodneš pro i3 nebo pro H ... vedle určitě nešlápneš ..