Moderátoři: Martun, Moderátoři
Taky sem na to koukaljirivymazal píše:Zdravím, když je tady ta fotka, víte někdo k čemu je tento element?
Přesně tak. Já to mám myslím taky, ale k čemu to je nevím.. Myslím že jsme se ale k ničemu nedobrali...ZdeněkSvoboda píše:Pokud si dobře vzpomínám, řešilo se to i na srazu v Milovech...někdo to v autě má, někdo ne...ale jestli jsme se dobrali k tomu, nač to tam je, si už nevzpomínám![]()
![]()
Zdeňku nedobraliZdeněkSvoboda píše:Pokud si dobře vzpomínám, řešilo se to i na srazu v Milovech...někdo to v autě má, někdo ne...ale jestli jsme se dobrali k tomu, nač to tam je, si už nevzpomínám![]()
![]()
Mě se zdá, že tohle zaznělo právě v MilovechGandalf píše:Nerad bych kecal, ale mám někde vzadu v hlavě, jak tu jednou někdo říkal, že je to jen nějaký prvek k vyvážení motoru nebo omezení vibrací...
Tak vidíš, konečně jsme se dobrali k meritu věciGandalf píše:Vilda: Tohle je nádherná úvaha: "Asi to k něčemu bude, protože to tam dávají pořád..."Fakt dost dobrá, člověk se tu vždycky zasměje
![]()
Ale někdo tady taky psal, že to tam nemá - to se asi Turek v pondělí nebo v pátek ve fabrice malinko uťal
Neviem to presne identifikovat ci aj zadne ale prednu urcite obidva - pravy viac a lavy sa k nemu pridavakaresino píše:Uz aj mna to s..e,chystam sa do servisu do Kosic ale kedy to este neviem(mam dost na hlave).Ty mas problem s ktorymi?mne vrzga a bucha hlavne pravy zadny,pravy predny vrzga.Od ostatnych som nezaznamenal nic,hlavne je,ze v servise Rades Michalovce mi povedali,ze to vyzera na lavy predny tlmic
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |