Díky kluci.
Mám z těch aut radost,tak jsem se trochu o ni podělil
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Jen to mytí,přezouvání zimních kol....mě nějak zmáhá
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.
Felotron-tak to máš s Elou štěstí,protože jsem ji delší dobu u Lennera sledoval,pro starší dceru.Od Lennera mám Velostra(byli ochotní,papírování bylo rychlé,byl jsem spokojený a za mě L. doporučuji).Ela se zdála být opravdu v pěkném stavu
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
.Sledoval jsem ji na Sbazaru.Na konec jsem usoudil,že pro dceru bude lepší menší auto a jel jsem před dvěma týdny do Karlových Varů,pro Kiu Rio r.v.2008 1,6l 82kW,vše v el. včetně vyhřívání sedadel,ESP,automat.klima,10 airbagů.....Vlastně i zdánlivě běžné auto-Rio,je s 1,6l CVVT rarita.Myslím,že je v současné době,v ČR na prodej jen jedna z D. Dcera má z auta radost a tudíž já také
.Stejné Rio už používáme od roku 2012 a plná spokojenost.Je to lehké a s velmi krátkou převodovkou,to jede jako čert
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
.
Jen na okraj-na spotřebu Genesisu do KV se neptejte-každá radost(i nakrmit 260kW) něco stojí a že sem si cestu tam užíval.Ale při dnešních cenách benzínu, mě nebudou koníci v motoru odpočívat
.Cestu zpět za Hradec Králové,jsem jel +- předpisově před Kiou,půl cesty okresky a z Prahy dálnicí do HK-Genesis 8,4l/100km, Kia 6,3l/100km.Tak to není špatný,ne?
No a zase jsem se rozepsal.
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Vždy si říkám,že jen krátce odpovím.
Tak čus bus a ať vám to jezdí.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)