Nelepte se na kamiony!!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nelepte se na kamiony!!!
2Hard: To já jen, že se beztak neschodnete a někteří už se hezky rozjeli, ale zase co je to pokec tak pokud to bude slušné tak proč ne.
2Tringi: Určitě máš pravdu. Už jen zapomenuté značky na silnici atd. jsou další půl díla, ale ta lidstká nevraživost je v nás Češích hluboce zakódovaná. Neřku-li téměř daná. Takže jenom o politice to nebude.
2Tringi: Určitě máš pravdu. Už jen zapomenuté značky na silnici atd. jsou další půl díla, ale ta lidstká nevraživost je v nás Češích hluboce zakódovaná. Neřku-li téměř daná. Takže jenom o politice to nebude.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
Ve vsi slusnosti vymenime si nazory a pujdeme spat, jako vzdycky...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- jiri.vacha
Je to sice z filmu,ale taky dost reálné.Za upevnění nákladu je zodpovědný řidič.http://www.stream.cz/uservideo/69638-dalnicni-crash
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Deegr: Nějak nechápu, proč si tuhle diskusi založil? Jsou to úplně zbytečné rozepře a dohady. Podobné téma už tady je, jak jel ředitel v zimě pro gumy .
Problém v obci způsobuje rozdílné nastavení tachometru . Když pojede osobák 50 km/h(tachometr vždy podle nařízení přeměřuje), tak kamion pojede podle přesného tachografu 42-44 km/h(tachograf se musí, každé dva roky cejchovat).
Nikdy jsem nebyl za velkou louží, ale Evropu mám prokřižovanou ve všech směrech a doporučuji si udělat výlet do Anglie a vyzkoušet si co je to tolerance a respekt za volantem. Když potřebuješ přejet do jiného pruhu, stačí rozsvítit blinkr a jedeš. Nezáleží jestli v osobním, busem, nebo kamionem, prostě Tě každý pustí i na opak, i kdyby jel zrovna hodně rychle. Jenže u nás je taková mentalita, že to nikdy nemůže fungovat. Většina lidí jezdí kolem komína, kde je král a nedej bože, když mu někdo šáhne na ego. Jsou země, ve kterých jsou horší řidiči, ale nikde tak zákeřní jako v cz a nezaleží jestli v osobním, nebo nákladním.
Problém v obci způsobuje rozdílné nastavení tachometru . Když pojede osobák 50 km/h(tachometr vždy podle nařízení přeměřuje), tak kamion pojede podle přesného tachografu 42-44 km/h(tachograf se musí, každé dva roky cejchovat).
Nikdy jsem nebyl za velkou louží, ale Evropu mám prokřižovanou ve všech směrech a doporučuji si udělat výlet do Anglie a vyzkoušet si co je to tolerance a respekt za volantem. Když potřebuješ přejet do jiného pruhu, stačí rozsvítit blinkr a jedeš. Nezáleží jestli v osobním, busem, nebo kamionem, prostě Tě každý pustí i na opak, i kdyby jel zrovna hodně rychle. Jenže u nás je taková mentalita, že to nikdy nemůže fungovat. Většina lidí jezdí kolem komína, kde je král a nedej bože, když mu někdo šáhne na ego. Jsou země, ve kterých jsou horší řidiči, ale nikde tak zákeřní jako v cz a nezaleží jestli v osobním, nebo nákladním.
NEW ACCENT 1,4 16V ELEGANCE CELADON BLUE 10/08
Hyundai Getz 1,1 2006
Hyundai i20 1,2 2012
Hyundai Getz 1,1 2006
Hyundai i20 1,2 2012
Náš brandýsák měl vzadu svisle na rámu navařené I.čko 40-tku stejnou z ktereho byl rám a nárazník z 5mm silneho 60x60 jeklu ... novější návěsi maj už jen plech /plast/hlinik/laminat takže tam už fakt vlítneš pod valnik a si mrtvej..... já mám třeba na auto (MAgnum 6x2) ocelovou trubku 80mm síla stěny 6mm ale dám ji pryč a místo ní nějaký dural protože je to zbytečně těžký.....
---já jako "kamioňák" taky nemám rad většinu kamionáku co jsou nejchytřejší všechno ví všechno znaj chodí v papučích a jsou liný vyskočit na valník .... osobně mi taky nevadí nějaky lepení na mně a nějaký ostatní kraviny jedine co mi vadí je když musím kvuli někomu prudce brzdit nebo měnit směr a pak celý náklad přeskládávat a že to neni sranda když se vám všechny palety svezou na stranu a jedna váží tunu ..... na druhou stranu to že většina lidí dneska neumí jezdit ani v osobáku na tom se shodnem všichni...
---já jako "kamioňák" taky nemám rad většinu kamionáku co jsou nejchytřejší všechno ví všechno znaj chodí v papučích a jsou liný vyskočit na valník .... osobně mi taky nevadí nějaky lepení na mně a nějaký ostatní kraviny jedine co mi vadí je když musím kvuli někomu prudce brzdit nebo měnit směr a pak celý náklad přeskládávat a že to neni sranda když se vám všechny palety svezou na stranu a jedna váží tunu ..... na druhou stranu to že většina lidí dneska neumí jezdit ani v osobáku na tom se shodnem všichni...
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Renault Magnum 440 kozel
- jiri.vacha
ouzo1:náhodou je to dobré téma.Pár lidí si popovídalo,osvěta a komunikace mezi řidiči musí být.Třeba to zrovna někomu zachrání život,sice se tu opět pár lidí pokousalo ,ale třeba pár lidí pochopilo jak ošemetná věc to je,jak ze strany osobáků,tak ze strany kamionáků.Já jsem bývalý kamionák,ale již ix let patřím mezi osobáky,takže se na to koukám z obou stran.A politiku sem tahat nemá cenu,stejně nás maj na háku.
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
- jiri.vacha
kony5:jo brandejsák,to byla kvalita,sice materialově a váhově kvantita,ale vydržel všechno.Si pamatuji jak tenkrát začali ty nové odlehčené návěsy,machrovali a po pár tisících km jim to začalo praskat
Foceno u švýcarských hranic v červnu,jsem tam přijel v bermudách slamáky na nohou a kolem mě tam lítali lyžaři A tohle byl můj poslední koráb,ten rám vpředu vážil 120kg,jsme vyráběli z nerezu,takovej demoliční rám,budil respekt už od pohledu WARTBURG 1.3 WV -prodáno
S takovýmito rámy vpředu, jezdí hodně trucky ve Skandinávii, ve Švédsku. Maj to kvůli sobům. Ale celkově, kultura a kvalita řidičů ve Skandinávii by měla být vzorem a předlohou, pro celý okolní svět. Tam jsou řidiči na sebe tak ohleduplní, až to našince prudí. Ale jezdí se tam nádherně .
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
To můžu jen podepsat. Měli by být za vzor. Jezdil jsem po švédsku 6. měsíců a niky jsem na nikoho nemusel troubit, blikat nebo vztyčit prostředníček. Za dva měsíce se tam zase pracovně na nějakou dobu chystám tak se těším.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja som ako vodic osobaku zatial za tych srandovnych cca 300 000km este prostrednicek vztycovat nemusel ani u nas. Ono to zrejme bude takym tym biblickym "nerob to co nechces aby ini robili tebe" a ouha, ze by tu bol vnasich krajoch ten problem?
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- jiri.vacha
mexican:asi tak nějak kdyby se tím jednoduchým pořekadlem lidi řídili,hned by se žilo líp.Bohužel
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
No, celá Skandinávie na tom není úplně stejně. Měl jsem tam kamaráda, který na severu delší dobu žil a ten mi říkal, že Švédové jsou fakt trpěliví slušňáci, ale ve Finsku to je na cestách samý Hakinnen, Raikonnen, Kankunnen a tam že ježděnění je o hubu...lada 71 píše:S takovýmito rámy vpředu, jezdí hodně trucky ve Skandinávii, ve Švédsku. Maj to kvůli sobům. Ale celkově, kultura a kvalita řidičů ve Skandinávii by měla být vzorem a předlohou, pro celý okolní svět. Tam jsou řidiči na sebe tak ohleduplní, až to našince prudí. Ale jezdí se tam nádherně .
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
hmm jenže tady v čr ti za ten rám dají pokutu - nehomologovaná část 1pokuta - přečnívá delku vozidla v TP - 2pokuta. pokud na něm máš světla další pokuta... jinak máš pravdu měli sme brandýsk PV22.16 po celkove GO a sloužil dobře dokonce tak že se na něj nemuselo chytit tata má návěsa clayden semi angličan - rybinový rám z pružinové oceli kde neuděláš ani dulčík jak je tvrdý - lowdeck vzduchotechnika rexroth jako maj cisterny nebezpečnýho nákladu (nepřevrátíš ho- každé kolo má vlastní řízení tlaku v měchu ) ale je celej rezavej a taky už praskl... dneska se moc šetří....
brandys
adult image hosting
Clayden
adult image hosting
brandys
adult image hosting
Clayden
adult image hosting
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Renault Magnum 440 kozel
Renault Magnum 440 kozel
- jiri.vacha
Trochu pohled na život za volantem :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?v=3SArQ5l70t8
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
nvm jestli to tady už bylo (nečetl jsem to celý) ale sere mě když se dva kamiony předjíždějí na dálnici, a ten v pravým pruhu nezpomalí aby ho ten v levým mohl dříve předjet, to tám závodíte kdo má lepší omezovač?
Hyundai Accent r.v. 2002 1,3litru 63kw