Parkovací kamera se zobrazením ve zpětném zrcátku
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Parkovací kamera se zobrazením ve zpětném zrcátku
Plasty v kufru byvaj jako lego, na byvaly i30 jsem si sam delal vytlumeni celyho kufru (tzn i vcetne boku), vzdycky jeden plast prekryval druhej a v tom prekryti byval s4oub, takze postupne jeden po druhym. Duvod proc by se na tom melo neco menit neznam. To das 

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Pokud by někdo sháněl kameru tak jsem našel ještě jednu http://parkovaci-senzory.heureka.cz/imp ... voru-28mm/
hardcam: jj dal jsem to
stacilo vysroubovat 4 srouby, sundat jeden plast druhy povolit a odtahnout a mam vyreseno.. pipak jsem prilepil na vnitrni stranu plast oblozeni trojuhlenikovyho okna, mista je tam dost
prace na 10 minut.. ted jsem konecne UPLNE spokojen 

Hyundai I30CW, 1.6 MPI, steel grey 2014, paket komfort, parkovaci senzory STEELMATE - PRODÁNO
Současnost: Hyundai I30HB, 1,5 CVVT, Comfort - Polar White 2021
Dobrá práce! Pípák neměl na sobě možnost zeslabení?vodopadek píše:hardcam: jj dal jsem tostacilo vysroubovat 4 srouby, sundat jeden plast druhy povolit a odtahnout a mam vyreseno.. pipak jsem prilepil na vnitrni stranu plast oblozeni trojuhlenikovyho okna, mista je tam dost
prace na 10 minut.. ted jsem konecne UPLNE spokojen
bony: popravde jsem si nevsimnul jestli tak je.. myslim si ze ne, kdyz jsem ho drzel v ruce (myslim ten pipak)
tak si nevybavuju ze by tam nekde bylo nejaky kolecko, nebo tlacitko.. kazdopadne me vic stvalo to ze je videt a proto tak slyset
ze ho neschovali nekam pod plasty.. asi nabyli dojmy ze jsem hluchej jak poleno 

Hyundai I30CW, 1.6 MPI, steel grey 2014, paket komfort, parkovaci senzory STEELMATE - PRODÁNO
Pro ty co přemýšlí nad doděláním kamery a zrcátka do kombíka. Našel jsem toto.
Kamera 16,65 EUR + pošta zdarma: http://www.aliexpress.com/item/Hyundai- ... 60858.html
Zrcátko s displayem 50,44EUR + doprava zdarma: http://www.aliexpress.com/item/3-5-inch ... 23270.html
Celkem by to v přepočtu na český mělo vyjít do dvou tisíc.
Jdu šetřit
edit: asi je u kamery i 5m kabelu
Kamera 16,65 EUR + pošta zdarma: http://www.aliexpress.com/item/Hyundai- ... 60858.html
Zrcátko s displayem 50,44EUR + doprava zdarma: http://www.aliexpress.com/item/3-5-inch ... 23270.html
Celkem by to v přepočtu na český mělo vyjít do dvou tisíc.
Jdu šetřit

edit: asi je u kamery i 5m kabelu
Naposledy upravil(a) Netron dne 28 črc 2015, 11:07, celkem upraveno 1 x.
i30 kombi MY2014, 1,6 CVVT 88kW, trikolor komfort v barvě... jak oni to nazývají? No prostě bílá.
Dodělaná parkovací kamera se zobrazením v zrcátku.
neviem si predstavit to kablovanie 

Naposledy upravil(a) ob3l1x dne 28 črc 2015, 12:06, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tucson 2016 - 1,6 GDI 97kW 130k - Moon rock STYLE
Ona se cestička najde. Všechno je to jen skládačka.
i30 kombi MY2014, 1,6 CVVT 88kW, trikolor komfort v barvě... jak oni to nazývají? No prostě bílá.
Taky bych se toho nebál.Netron píše:Ona se cestička najde. Všechno je to jen skládačka.
Urcite je kudy vest kabel a to nenasilne. Nechaval jsem vest kabel od baterky do kufru k zesilovaci a ti, co to delali rikali, ze to slo necekane hladce, jako by se s pridavanim dalsi kabelaze pocitalo (u i30 II uz jen kvuli verzim, ktere kamery maji, takze na kabel tam misto mit budes). A mit za dvojku takovou luxusni vybavu je docela az smesna cena i za cenu toho, ze bys dal nekomu zrucnymu litr (firma treba 1500), at si s tim pohraje.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dnes objednáno
kamera nakonec 14,66 EUR a a zrcátko za 42,90 EUR. Celkem v přepočtu za nějakých 1600,-. Už jen čekám na doručení. Mohl byste sem někdo prosím hodit fotku, jak to/obraz vypadá na originálním zrcátku?
Více info a postup bude v mém vlákně na 5. straně.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 7&start=60

Více info a postup bude v mém vlákně na 5. straně.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 7&start=60
Jsem zvědavý na tvou následnou osobní zkušenost. Přemýšlel jsem nad tím taky, ale celkem mě nahlodaly nepříliš ojedinělé recenze, (netvrdím že u tohoto konkrétního modelu), kde byl problém s viklajícím se zrcátkem (nekvalitní pant) a víceméně symbolickou funkcí ztmavování zrcátka proti oslnění.
Renault R19 II 1999 - 2006 prodáno
Dacia 1300 1995 -sešrotováno
Tucson 1.6 T-GDI 4x4 Icebreaker 5/2020 -
i30 1.6 GDI kombi Weekend 10/2014 - 05/2020 prodáno
Renault megane I break 2006 - 2015 prodáno
Renault R19 II 1999 - 2006 prodáno
Dacia 1300 1995 -sešrotováno
jak rád nakupuju z číny tak tohohle bych se bál a to proto: docela často vidívám a zde čítám, že v zimě "odchází" kamerky, až se pak vysere reklamovalnost u číňana nula a srát se pak s nákupem nové a novým montováním, to by mi za to nestálo
Zatmavování v noci nepoužiju, neb mám na zadním okně folii s 5% propustnosti světla. To neřešim. Viklání, pokud bude, určině půjde nějak ošetřit, však jsme národ kutilů
. Jestli kamerka odejde nebo ne, to nevím, ale pokud to nevyzkouším tak to nezjistím. Kamera stojí pětikilo, pokud odejde, pokusím se zjistit proč, nebo co to způsobilo a podle toho se bude vybírat jiná. Výměna kamery je to nejmenší, když už jsou hotové kabely k zrcátku. Neočekávám žádnej zázrak, za tu cenu můžu bejt jenom překvapenej.

Tady máš fotku snad bude postačovat.
- Přílohy
-
- 20150729_125411.jpg (75.47 KiB) Zobrazeno 1463 x