automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
Moderátor: Moderátoři
Re: automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
Už aby to bylo, těším se jako malej
I30 1,6CVVT kombi 06/2013
New Santa fe 2006, 2,2CRDi ELEGANCE
- Reklama
- robertbulko
UPDATE:
Moduly pre i40 sú takmer hotové, chýbajú len tie zrkadlové konektory, čo trčia už 8 prac. dní v BA na colnici
Ostatné vyrábam priebežne. Najskôr robím DPS časť a potom sa pustím do ostatného. Zatiaľ stíham 4 za deň.
Zajtra by mali prísť krabičky pre alt. 2 a tým pádom by som urobil prvé 4 komplet (teda logickú časť s káblami, bez zrkadlových konektorov).
Moduly pre i40 sú takmer hotové, chýbajú len tie zrkadlové konektory, čo trčia už 8 prac. dní v BA na colnici
Ostatné vyrábam priebežne. Najskôr robím DPS časť a potom sa pustím do ostatného. Zatiaľ stíham 4 za deň.
Zajtra by mali prísť krabičky pre alt. 2 a tým pádom by som urobil prvé 4 komplet (teda logickú časť s káblami, bez zrkadlových konektorov).
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Tak to je fajn zpráva. Jinak celníky bych se nebál popohnat, mám tam ráno zavolat?robertbulko píše:UPDATE:
Copak žádný celník si neobjednal nějaký modul od tebe?
- robertbulko
UPDATE:
DHL hlási ukončenie colného konania. Zajtra by konečne mohli byť konektory doma.
DHL hlási ukončenie colného konania. Zajtra by konečne mohli byť konektory doma.
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 26 zář 2013, 09:11, celkem upraveno 1 x.
No vidíš to, tak nakonec asi nějaký celník si modul objednal a četl toto fórum, tak to popohnal
- robertbulko
Ďalšia veľmi jednoduchá možnosť inštalácie vypínača. Môže sa použiť malý plastový kváder o hrúbke cca 4-5mm, kde sa navŕta diera, do nej sa prilepí vypínač a potom kváder z vnútornej strany o tapacír. Do tapacíra stačí malá cca 1mm dierka, akurát na hrúbku spinky, ktorou môžete modul vypnúť/zapnúť.
Páni, tí čo sa chystáte ku mne na inštaláciu, napíšte mi ako si predstavujete nainštalovať vypínač, prosím. Neplatí pre model i40, tam je to jasné.
Páni, tí čo sa chystáte ku mne na inštaláciu, napíšte mi ako si predstavujete nainštalovať vypínač, prosím. Neplatí pre model i40, tam je to jasné.
- Přílohy
-
- vypínač.jpg (58.79 KiB) Zobrazeno 1173 x
- robertbulko
UPDATE:
Dnes prišli konektory a teda zkompletoval som 1. ALTERNATÍVA 2 modul a samozrejme otestoval a šlape jak hodinky. V balení sa bude nachádzať pôvodný vypínač a zároveň proti svorky k tým čo sú teraz na module s kúskom kablika na naspajkovanie vami vybraného vypínača.
Dnes prišli konektory a teda zkompletoval som 1. ALTERNATÍVA 2 modul a samozrejme otestoval a šlape jak hodinky. V balení sa bude nachádzať pôvodný vypínač a zároveň proti svorky k tým čo sú teraz na module s kúskom kablika na naspajkovanie vami vybraného vypínača.
- Přílohy
-
- alt. 2.JPG (140.32 KiB) Zobrazeno 1126 x
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 27 zář 2013, 09:47, celkem upraveno 1 x.
Teda šikovný chlapík A teď už zbývá jen jediné, poslat Santíkovi ať může namontovat
I30 1,6CVVT kombi 06/2013
Re: Re: automatické sklápanie/vyklápanie späťákov
Hele hele dle poradniku joSantík píše:Teda šikovný chlapík A teď už zbývá jen jediné, poslat Santíkovi ať může namontovat
odeslano z telefonu.
- robertbulko
Re:
Vypínač bude ten pôvodný guľatý a zároveň samoprerezávací konektor a piny s kablikom na váše vypínače. Viď obrázokbony píše:Tam to je paradni zprava. Prosim pro upresneni vypinac bude ten kulaty jak je nekde od tebe vyobrazen a u nej lezi ta frezka? A bude tam i ten samoprurezny protikus na konektor od napajeni? At ti jde prace od ruky.
odeslano z telefonu.
Najskôr dokončím moduly pre i40, tam mi chýbajú len zrkadlové konektory a potom sa vrhnem na ostatné. Už som začal aj to. Čo sa týka poradia komu a kedy, verím že sa neurazíte, keď to pošlem naraz pre ČR v Starom Hrozenkove, aby som nemusel zbytočne míňať kilometre. Ďakujem za porozumenie.
Ak by ste náhodou mali niekto problém so samoprerezávacím konektorom, (záleží od kvality káblov) odporúčam v prípade nedostatočného spojenia kontakt medzi konektorom a káblom prespájkovať, ale to len ak náhodou. Je pravdepodobné, že to nebude nikto potrebovať. Tento komponent je jediný kus v module pochádzajúci z USA.
Inak komponenty použité v module sú od značiek Texas Instruments, Finder, Omron, 3M, RZ SAMWHA .... Všetky sú pre teploty od -45°C až 80°C. Použité kálbe zaťažiteľné do 3A. Použité kondenzátory s predĺženou životnosťou až 6000 prac. hodín. (pracujú 10s pri zamknutí auta) ...
- Přílohy
-
- P1020106.JPG (125.18 KiB) Zobrazeno 1097 x
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 27 zář 2013, 00:21, celkem upraveno 12 x.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
my děkujeme a čekáme na návod na platbu
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
- robertbulko
Platba bude realizovaná na Český účet v mBank. Číslo účtu Vám pošlem do mailu 4 dni pred poslaním modulov poštou. Preto prosím nulda, paja a smokeflypaper, napíšte mi na môj mail: robert.bulko@gmail.com, aby som získal vaše mailové adresy. Páni nulda, paja a fishkaa pošlite mi prosím do mailu vaše korenšpondenčné adresy. ĎakujemFISHkaa píše:my děkujeme a čekáme na návod na platbu
- robertbulko
Pre potenciálnych záujemcov:
Už je voľný len posledný kus s limitovanej edície 25ks!
Už je voľný len posledný kus s limitovanej edície 25ks!