Sraz 9.12.2006 Hradec Králové?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Hmmm,smůla jsme skoro sousedi a od srazu na Moravě jsme ani očkem neviděly!Kyrglík píše:Týýjo,slyšel jsem tady něco o Santovi Ivanovi že prej naděluje....Tak se chci taky přihlásit o dáreček....Komín je vyčištěnej,v krbu oheň vyhaslej...Nic ti Ivane nebrání..Ještě koupím velikou punčochu,aby se mi tam těch dárků vešlo co nejvíc
Ps Jo abych nezapoměl,slýchávám,že v Chotěšově prej stojí nádhernej tmavomodrej Hyundai ,nevíš náhodou ,komu to patří???
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
4:Hanz...Jasně že žiju,akorát jsem nestíhal,ale teď už to bude snad vše ok.Njn,práce je sviňa Ale že bych byl starej??? A na vojna???Ta se mi obloukem vyhla...Když se blížila moje chvíle jít na volnu,tak si řekli dost!!Raději profesionáli než Kyrglíka
4:Ivan...Já vím že jsme se neviděli Ale teď přes svátky bych se mohl stavět..A rovnou si vezmu ten velkej dárek co od tebe dostenu,jo??? No tyjo...Komu to tmavěmodrý čtyřočko patří????A nestojí na hlavní ulici???Já jen jestli není náhodou moje
4:Ivan...Já vím že jsme se neviděli Ale teď přes svátky bych se mohl stavět..A rovnou si vezmu ten velkej dárek co od tebe dostenu,jo??? No tyjo...Komu to tmavěmodrý čtyřočko patří????A nestojí na hlavní ulici???Já jen jestli není náhodou moje
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Díky za optání Hanzi Jsem zdráv a doma vše ok......Jinak taky přeju Všechno nej nej a hodně dárků od ježucha Ivan se k ničemu nemá,tak hold jdu napsat Santovi na Severní pól,tak držte palce
Hyundai Coupé 2.0 16v
Ke mě chodí děda mráz a né,nějaký šanta kraus!!!Kyrglík píše:Díky za optání Hanzi Jsem zdráv a doma vše ok......Jinak taky přeju Všechno nej nej a hodně dárků od ježucha Ivan se k ničemu nemá,tak hold jdu napsat Santovi na Severní pól,tak držte palce
P.s Ale já už mám ježíška zítra!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kyrglíku zadrž. Vždyť vidíš,že Santa už nebydlí na severu,ale u Hanzů v Picavě. Jak on si ho Hanz šikovně schoval k paní Hanzové .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
a HAnzátka už se těšejBorek píše:Kyrglíku zadrž. Vždyť vidíš,že Santa už nebydlí na severu,ale u Hanzů v Picavě. Jak on si ho Hanz šikovně schoval k paní Hanzové .
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No,podle obrázku pořádně nadělil Hanzovi ,tak nevím Mady jestli zbude i nějaký dárek na tebe .Vždyť vidíš,že má plné ruce dárků pro Hanze.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hanzi,já děkuji tobě Tvoje obrázky jsou lepší než vánoční dárky. Kam na ně chodíš,chlape Díky,za skvělá pobavení.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
TY jo ty si byl na natáčení COBRY 11???Hanz píše:Borku, děkuju, fakt si nestěžuju. Eště že sem nedopadl jak tenhle nešťastník :
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím