Tak já znám dva bachaře v Plzni-Borech...Alespoň až tam budu bručet a lepit pytlíky,tak mi nějak propašujou pilníkJosef píše:V justici a vězeňské službě ješte naštěstíKyrglík píše:... ty máš známosti snad všude,viď???nikoliv
![]()

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak já znám dva bachaře v Plzni-Borech...Alespoň až tam budu bručet a lepit pytlíky,tak mi nějak propašujou pilníkJosef píše:V justici a vězeňské službě ješte naštěstíKyrglík píše:... ty máš známosti snad všude,viď???nikoliv
![]()
Tak nevim, co ti bude platnej pilnik pri lepeni pytlikuKyrglík píše:Tak já znám dva bachaře v Plzni-Borech...Alespoň až tam budu bručet a lepit pytlíky,tak mi nějak propašujou pilníkJosef píše:V justici a vězeňské službě ješte naštěstíKyrglík píše:... ty máš známosti snad všude,viď???nikoliv
![]()
A ze by ses stavil se vzorke? To ne, ze... Jo holt pan ma Coupe, tak Accentaky nevidiKyrglík píše:Pifko????A co třeba vodku???Normálně jsem u kámo¨še ochutnal vodku ve který byl naloženej křen.....Mňam.!!!!!!
Ja bych byl taky pro se nekde sejit na odpoledne a dohodnout co a jak.Kyrglík píše:Fakt by to chtělo zajet někam do hospůdky a domluvit se co a jak,co říkáte kluci???Josefův nápad byl výbornej
Tak ja jsem celebrita?Yurii píše:Ja taky pro, sice sem jenom takovej nedulezitej clovicek ale z nas malo dulezitejch se tenhle klub vlastne sklada, pak uz jsou jenom celebrity jako MartasZ, Ivanek, Hujer, ablack_sheep
A co mi nema stoupnout???Kyrglík píše:Celebrity?????Tak to zní nadřazeně......Nesmí jim to stoupnout,jinak jim budem muset na srazu chodit pro pifko a grilovat jim klobásky.Oni budou jen sedět a popíjet mezi tím co ty se nezastavíš
Gambacek 10ka bude a chci vzit i soudek tocene limci pro abstinenty.A Kaju musi zaridit nekdo jinej.Hardcam píše:zapomnel jsi na Karla Gotta...Gambrinus bude? Co na to Plzenaci?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |